Tak for en god digital generalforsamling og et godt lederårsmøde

Det var helt nyt for os alle at gennemføre generalforsamlingen digitalt. Over 60 medlemmer så med hjemme fra stuen og deltog i valget, der gav genvalg til hele politisk ledelse og nye ansigter i bestyrelsen og Hovedbestyrelsen.

De nyeste retningslinjer fra myndighederne i forbindelse med COVID-19 betød, at BUPL Fyn i år inviterede til online generalforsamling. Den digitale generalforsamling blev livestreamet fra vores lokaler i Bornholmsgade, hvor politisk ledelse og bestyrelse var mødt op. Imens fulgte i gennemsnit cirka 60 af de tilmeldte 80 medlemmerne med på skærmen hjemmefra stuerne og kunne undervejs stemme, kommentere og stille spørgsmål skriftligt.

“Vi har været meget spændte på om vi har kunne få den samme debat og den samme gode stemning, vi plejer at have til vores generalforsamling, når vi ikke har kunne samles fysisk. Vi har knoklet for at stable en digital løsning på benene hurtigt, så vi har kunne overholde de demokratiske processer. Det har været vigtigt for os at afholde en generalforsamling med god stemning, der nåede hjem til medlemmerne i stuerne. Og det synes jeg, vi er lykkedes med, selvom debatten naturligvis ikke bliver den samme” siger formand i BUPL Fyn, Rikke Hunsdahl.

Et resultat af generalforsamling var, at Rikke Hunsdahl fik to år mere som formand i BUPL Fyn. Og den opgave er formanden klar til at fortsætte med.

“Jeg er meget stolt og taknemmelig for, at jeg kan fortsætte med at sætte fokus på pædagoger og leders vilkår og være med til at påvirke dem i en bedre retning. Både til gavn for professionen og for børnene. Det arbejder vi hårdt for – og det vil jeg blive ved med at stå i spidsen for,” lyder det fra formanden.

Også næstformand Pernille Isaksen og kasserer Lone Reinholdt blev genvalgt, og dermed er BUPL Fyns politiske ledelse klar til to år mere.

Nye ansigter i bestyrelsen og lederbestyrelsen 

Via unikke links kunne medlemmerne afgive deres stemmer til valg. Valgene resulterede i flere nye ansigter i BUPL Fyns bestyrelse. FTR i Middelfart Kommune, Eva Charles Jensen er sammen med TR, Mette Gylling Dørup og TR, Emilie Lindegaard nye medlemmer i bestyrelsen. BUPL Fyns tidligere faglige sekretær, Søren Steenman Lund blev valgt til at være en del af den nye bestyrelse.

Også ledernes årsmøde blev afholdt digitalt i år, og her var der også opbakning til den alternative løsning. Trods lidt startvanskeligheder og tekniske udfordringer forløb årsmødet med stort engagement fra lederne, der gav genvalg til lederbestyrelsens formand, Lissi Beier og næstformand Dorte Holm. Her blev distriktsleder på på 0-6 års området i Kerteminde Kommune, Peter Slifgaard en del af den centrale lederbestyrelse. Carsten Ørum blev valgt som lederforeningens repræsentant i til BUPL Fyns bestyrelse. Også Susanne Christensen og Kenneth Rasmussen blev valgt ind som nye lederbestyrelsesmedlemmer.

BUPL Fyn vil gerne sige velkommen til alle de nye medlemmer i bestyrelse og lederbestyrelse og mange tak for indsatsen til alle dem, der er trådt ud af bestyrelserne. Nu nærmer vi os kongressen, og alle i den nyvalgte kongresdelegation er sammen med politisk ledelse endnu en gang trukket i arbejdstøjet og er gået igang med forberedelserne dertil.

Men trods travlhed er det dagen derpå, en lettet formand, der kan se tilbage på de digitale arrangementer med en god fornemmelse.

“Vi har fået stor opbakning og mange positive tilkendegivelser ude fra stuerne. Det har været en rigtig god dag med ledernes årsmøde og generalforsamlingen, og det viser bare, hvor engagerede medlemmer, vi har. Tusind tak for det!”

Du kan finde materiale fra årets generalforsamling her.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.