Sommerhilsen fra BUPL Fyns lederforening

Formand Peter Slifsgaard og næstformand Lissi Beier i BUPL Fyns lederforening fortæller, hvad lederforeningen er optaget af.
Peter Slifsgaard og Lissi Beier

Kære medlemmer af BUPL FYNs lederforening,

Solen skinner, og sommeren er lige om hjørnet. Det er en tid, hvor vi får mulighed for at trække vejret dybt og reflektere over det arbejde, vi har udført i løbet af indeværende år. Det er også en tid, hvor vi kan se fremad og stille os selv spørgsmålet: Hvad ønsker vi at opnå i fremtiden? Både som leder, men også som lederforening?

I lederforeningens bestyrelse vil vi gerne være mere synlige for ledermedlemmerne og række ud til jer igennem en nyhedsmail, vi forventer udkommer en gang i kvartalet. Det gør vi, fordi vi i lederforeningens bestyrelse har arbejdet hårdt for at styrke vores faglige fællesskab og sikre de bedst mulige betingelser for vores medlemmer.

Der er et stort arbejde at gøre i disse år, hvor spændvidden for ledelse stiger, arbejdsmiljøet bliver mere råt, der bliver færre ledere og hvor langt de fleste kommuner står til at reducere i budgetterne på børne- og ungeområdet.

I lederforeningen støtter vi kongresbeslutningen om fokus på forbedring af de pædagogfaglige lederes arbejdsmiljø. Vi støtter også en bedre løn til ledere og pædagoger.

Vi vil med nyhedsmailen:

  • Inspirere til, hvordan kollektive handlinger kan forbedre ledernes trivsel.
  • Fortælle om rekruttering og fastholdelse af pædagogfaglige ledere.
  • Vise hvordan konkrete aktiviteter og synlighed bliver til et løsningsorienteret handlingsfællesskab.

God læsning, god sommer og god ferie.

Peter Slifsgaard og Lissi Beier

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.