Pernille lod BUPL-A finde vikaren – og fik guld

Da Børnehuset Seden manglede to vikarer, kontaktede daglig pædagogisk leder, Pernille Tange, BUPL-A for at lade dem finde kandidaterne for hende. Det har hun ikke fortrudt.
Selvstændig pædagog med barn
Foto: Colourbox

Det kan være tidskrævende og dyrt at finde vikarer. Derfor lod daglig pædagogisk leder i Børnehuset Seden, Pernille Tange, BUPL-A finde kandidaterne. Det har sparet hende både tid og penge.

BUPLs A-kasse tilbyder at lade dem finde den rigtige medarbejder til det vikariat, der er behov for. Det kan blandt andet være i forbindelse med sygdom, uddannelse eller opnormering. Og ofte kan de finde en pædagog med en dags varsel.

For Pernille Tange var det vigtig, at det var pædagoger, hun fik ansat i de to ledige vikariater.

-Hverken jeg eller mine pædagoger kunne finde nogle i vores netværk. Jeg har før haft taget kontakt til Odense kommunes pædagogvagt, men de har ikke kun pædagoger. Jeg gav BUPL- A en del informationer om, hvem var vi som hus, hvad jeg forventede af en pædagog, og hvilket område, de ville komme ud at arbejde i. På den måde tænkte jeg, at de var bedre klædt på til opgave, siger Pernille Tange.

I BUPL-A er det en jobvejleder med pædagogisk uddannelse og pædagogisk arbejdserfaring, der formidler kontakten til en mulig vikar. Derfor kender jobvejlederen til behovet for at finde den rigtige profil. BUPL-A fandt frem til fem mulige kandidater til de to vikariater, Pernille Tange ønskede at få besat.

-Jeg valgte sammen med BUPL- A, at de sendte fem kandidater ud til mig, hvor de fik en rundvisning og en lille snak med mig om den erfaring, de kom med, og jeg fortalte om vores hus og opgave. På denne måde kunne begge parter se hinanden an og vurdere, om der var et match, fortæller Pernille Tange om processen.

Fandt guld
En af de to vikarer, BUPL-A fandt til Børnehuset Seden har været væk fra faget længe, men er senere blevet fastansat i huset. Og det har været en klar fordel, at BUPL-A har fundet nogle andre kandidater, end hun måske selv havde valgt.

Det var klart en stor fordel for hende, vi valgte at fastansætte, at hun havde mulighed for at komme ud og lære os at kende, og at vi lærte hende og kunne se hendes mange kompetencer. Der var brug for tid til vejledning og til at blive tryg efter et par år væk fra faget. Men hun er guld værd, og jeg er glad for, at begge parter holdt ved.

Næste gang, de mangler en vikar i Børnehuset Seden, vil Pernille Tange ikke tøve med at henvende sig til BUPL-A igen.

– Man kan ikke vinde guld hver gang- men jeg er sikker på, at der er mere guld derude, siger hun

 

Står du også og mangler en eller flere vikarer og ønsker hjælp fra BUPL-A?
Ring eller skriv til:
jobformidling@bupl.dk
61 95 99 06

eller brug formularen på bupl.dk/jobordre

BUPL-A skriver:
Vi lover at vende tilbage indenfor 24 timer på hverdage. Ofte kan vi skaffe en pædagog med en dags varsel.

Kontakt pædagogernes a-kasse – så finder vi den rigtige medarbejder til jer.

BUPL A-kasse formidler vikarer mm. i forbindelse med:

  • sygdom
  • uddannelse
  • opnormering
  • vippeordning
  • genopslag
  • mm.

I BUPLs a-kasse bliver I mødt af jobvejledere med en pædagogisk uddannelse og pædagogisk arbejdserfaring. Vi forstår, hvad I taler om, og vi kan møde jeres behov for at finde den helt rigtige profil.

 

 

 

 

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.