Arrangementer til dig som TR, AMR eller leder

Kom på uddannelse i psykisk arbejdsmiljø, til BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljøs temadag om smerter på arbejdet eller til en konference om krav i arbejdet.
Kvinde med hovedpine og dårligt psykisk arbejdsmiljø

Som AMR, leder eller TR har du mulighed for at tilmelde dig kurser og arrangementer. Du kan læse mere og tilmelde dig de enkelte kurser/arrangementer under hver beskrivelse:

Uddannelse i ledelse af psykisk arbejdsmiljø for ledere 
Den succesfulde uddannelse i ledelse af psykisk arbejdsmiljø for ledere med personaleansvar i kommuner og regioner, som er et resultat af OK-21, bliver fortsat udbudt. Her i efteråret er der et kursus i København og et kursus i Århus. På sidstnævnte er der stadig enkelte ledige pladser. Til næste år udbydes i alt fire kurser – to i København og to i Århus fordelt på forår og efterår. Der er allerede åbnet for tilmelding. 
Læs mere og tilmeld dig her

Uddannelse i psykisk arbejdsmiljø for leder, TR og AMR 
Parternes Uddannelsesfælleskab (PUF) udbyder en uddannelse i psykisk arbejdsmiljø for leder, tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant – ofte kaldet TRIO på kommunale arbejdspladser. Uddannelsen er aftalt og udviklet af parterne på det kommunale område i forbindelse med OK-21. 
Læs mere og tilmeld dig her

BFA-temadag om smerter på arbejdet 1. november 2023 
Deltag i en inspirerende temadag om smerter på arbejdet den 1. november kl. 09.30-15.30 i Odense Congress Center. Få værdifuld viden og praktiske værktøjer til at håndtere og forebygge smerter på arbejdspladsen. 

Dagen er for jer, der er ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, medlemmer af MED/SU-udvalg og arbejdsmiljøorganisationen. Kom gerne flere fra jeres arbejdsplads. På dagen vil I bl.a. høre forskerne Karen Søgaard og Marie Birk Jørgensen dele den nyeste forskning om smertehåndtering og I vil blive guidet gennem vores værktøj ’Tal om smerter - tag handling sammen’. Lotte Heise vil fortælle om sit liv med kroniske smerter og give inspiration til hvordan arbejdspladsen og arbejdsfællesskabet kan støtte.
Læs mere og tilmeld dig her

BFA afholder konference om krav i arbejdet 9.-10. april 2024
Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for 9.-10. april 2024, hvis du vil med til BFA’s konference om krav i arbejdet. 
BFA offentliggør program mv. den 3. oktober, så den dato er også værd at holde øje med.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.