Pædagog skubber barn på en gynge

For pædagoger

Som medlem af BUPL Hovedstaden kan du få rådgivning omkring dine arbejds- og ansættelsesvilkår fx løntjek, arbejdsskade, sygdom, graviditet og barsel eller jobsøgning og karriererådgivning.

Løntjek

Få tjekket din løn og pension. Vi forhandler lønaftaler med kommunerne, og vil gerne sikre, at din løn og ansættelse er i overensstemmelse med gældende aftaler. 

Personsager: barsel, ferie, sygdom, afskedigelse mm.

Vi hjælper og rådgiver dig omkring dine rettigheder i forhold til arbejde og ansættelse. Er du sygemeldt eller afskediget? I en konflikt på arbejdspladsen? Har du spørgsmål omkring fysisk og psykisk arbejdsmiljø, ferie eller barsel? Vi kan hjælpe dig med det meste.

Jobsøgning

Er du medlem af BUPLs arbejdsløshedskasse, kan du få bl.a. få sparring på din jobsøgning og hjælp inden en jobsamtale. Det gælder både for ledige og jobsøgende i arbejde. Læs mere på BUPL-A

Karriererådgivning

Vi kan drøfte dine muligheder som pædagog, hjælpe dig med at få et overblik over dit arbejdsliv og give dig viden omkring efter- og videreuddannelse.

Karriererådgivningen er et gratis landsdækkende tilbud til medlemmer. Rådgivningen er fortrolig og foregår på mail eller telefon.
 

Medlemsrådgivning

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.