Tre ledere snakker sammen til et møde

LTR

Som ledertillidsrepræsentant understøtter du gode arbejdsforhold for medlemmer på lederoverenskomst i din kommune. BUPL klæder dig på til opgaven.

Dine LTR-opgaver

Som tillidsrepræsentant for ledere skal du sikre indflydelse på kommunale beslutninger, der har betydning for ledernes vilkår. Du skal kunne vejlede kolleger i forhold til løn- og ansættelsesforhold, og sammen med BUPL forhandler du lokale lønaftaler.

Du er bindeleddet mellem BUPL Hovedstadens lederforening samt Lederrådet og lederne. Samarbejdet er vigtigt, for at vi sammen bedst muligt kan sikre ordentligt arbejdsvilkår for lederne i din kommune.

LTR-uddannelse

BUPL klæder dig på med kompetencer til at kunne varetage din funktion som LTR. Det sker i BUPL forbundet, og du kan læse mere om uddannelsen her.

Brug for sparring og vejledning i din LTR-rolle?

Som ledertillidsrepræsentant kan du få hjælp og rådgivning af BUPL Hovedstadens lederrådgivning i samarbejde med BUPL forbundet.

Find din LTR

Der er forskellige strukturer og ledelsesforhold i vores fire kommuner, og derfor er der forskel på, hvordan LTR'erne er organiseret i kommunerne. Find din ledelsestillidsrepræsentant nedenfor.  
 

Ledertillidsrepræsentanter

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.