Sommerhilsen: Vi gjorde det sammen

I sin sommerhilsen til medlemmerne siger BUPL Sydjyllands formand tak for det store engagement og fællesskab, fagforeningen har oplevet i kampen for højere løn. Ulla Koustrup ser desuden frem mod et par af efterårets store opgaver.
Ulla Koustrup

Kære medlem

På vegne af BUPL Sydjylland vil jeg ønske dig en rigtig god sommer og ikke mindst en velfortjent ferie, når du kommer dertil. Vejret er måske ikke lige sommerligt hele tiden, men det vigtigste er, at vi får mulighed for at slippe hverdagen, slappe af og lade batterierne op – også i regnvejr ;-)

Her i fagforeningen er det især OK24, der har fyldt i foråret, og jeg er glad for, at vi nu kan gå på ferie med et historisk godt resultat i rygsækken. Vi gjorde det! Vi fik vist, at vi ER mere værd – og vi gjorde det sammen. Allermest stolt og glad er jeg nemlig over det kæmpe engagement, jeg har oplevet i kampen for en mere retfærdig løn til pædagoger og ledere. Både i forhold til at komme med input og prioritere krav til forhandlingerne, at deltage i medlemsmøder og happenings og være aktive i institutionerne og på sociale medier. Derfor er det flotte resultat ved overenskomstbordet og treparten en fælles fortjeneste. Tusind tak for det.

Efterår med fortsat lønkamp, budgetter og generalforsamling

Efteråret byder på mange opgaver. Først og fremmest skal vi have OK24 ud at leve lokalt, så ord bliver til handling, og vi skal følge op med årlige lønforhandlinger i kommunerne. For lønkampen er absolut ikke slut. Derudover skal vi påvirke kommunerne i budgetforhandlingerne, så de prioriterer børnene og det pædagogiske område. 

Efteråret byder også på generalforsamling, og den ser jeg personligt meget frem til. Det er fagforeningens festdag for demokratiet, hvor alle medlemmer kan komme og gøre deres indflydelse gældende. Det er samtidig en social begivenhed med mad, kollegialt samvær og oplæg fra Dorthe Birkmose. Så min opfordring til dig er: Kom og vær med 3. oktober. Generalforsamling i BUPL Sydjylland 2024

Vi holder åbent hele sommeren

Her på BUPL Sydjyllands kontor bliver der droslet lidt ned hen over ferieperioden, men vi holder åbent for henvendelser alle hverdage hele sommeren. Vi er altså til at få fat i, hvis du får behov for hjælp eller vejledning. Brug os endelig – det er derfor, vi er her.
Åbningstider sommer 2024
 

Med ønsket om en rigtig god sommer.

Mange hilsner 
Ulla Koustrup, 
formand i BUPL Sydjylland

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.