Sommerhilsen: En del af et stort og stærkt fællesskab

I sin sommerhilsen til medlemmerne ser BUPL Sydjyllands formand frem mod efterårets opgaver. De kræver, at vi står sammen og styrker vores faglige fællesskab.
Ulla Koustrup

Kære medlemmer

På vegne af BUPL Sydjylland vil jeg ønske jer og jeres familier en rigtig god sommer. Jeg håber, I får mulighed for at slippe den travle hverdag – også i tankerne – og give jer selv tid og rum til at slappe af, lade op og samle kræfterne. Der venter nemlig masser af spændende opgaver på den anden side af sommerferien. 

Set med BUPL Sydjyllands øjne bliver det absolut vigtigste indsatsområde de kommende overenskomstforhandlinger (OK24). Lige nu er der en historisk dør på klem. Den skal vi have åbnet helt. Vi skal have retfærdig løn til pædagoger og ledere, vi skal have tid til faglighed, og vi skal sørge for et bæredygtigt arbejdsliv, der passer til vores livsfaser. Det er dét, vi kæmper for i BUPL. Men vi kan ikke gøre det alene!

En del af et stort og stærkt fællesskab

Når vi går ind i de afgørende forhandlinger, er det helt essentielt, at vi er så mange som muligt, der står sammen om at råbe politikerne og befolkningen op. Derfor er det vigtigt, at vi får alle med, også de kolleger der har valgt at stå uden for fællesskabet. For det er en styrke i sig selv, at vi er mange, og det gør en kæmpe forskel, at vi udgør et stort og stærkt fællesskab. Så hermed en opfordring til alle om at bakke op på den måde og i den grad, der er rigtig for hver enkelt af jer.

På vores hjemmeside har vi samlet et tema om OK24, hvor der er masser af spændende læsning og information om de kommende forhandlinger: Tema - OK24

Professionens festdag

Derudover vil jeg også lige nævne vores professionsdag i efteråret. Sæt endelig kryds i kalenderen 7. oktober. Det bliver en dag fyldt med inspirerende, engagerende og underholdende oplæg - og selvfølgelig fagligt fællesskab og socialt samvær med kollegerne. I kan godt glæde jer – det gør jeg. Professionsdag 2023

Vi er her hele sommeren

Her på BUPL Sydjyllands kontor bliver der droslet en smule ned hen over ferieperioden, men vi holder åbent for henvendelser alle hverdage hele sommeren. Det ligger mig personligt meget på sinde, at I ved, at vi er her, hvis I får behov for hjælp eller vejledning. Så brug os – det er derfor, vi er her.

På vegne af hele BUPL Sydjylland ønsker jeg jer alle en rigtig god sommer.

Mange hilsner 
Ulla Koustrup, 
formand i BUPL Sydjylland

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.