Så er det tid til årsmøde og professionsdag for ledere  

Reservér allerede nu 13. september, hvor BUPL Sydjylland inviterer alle ledermedlemmer til årsmøde og professionsdag med masser af spændende oplæg.
Kosmonauterne

Er du ledermedlem i BUPL Sydjylland, så sæt et stort kryds i kalenderen, når der er lederårsmøde og professionsdag.

Det foregår tirsdag 13. september kl. 8.00-15.30 på Hotel Comwell i Kolding

På lederårsmødet er der valg til bestyrelsen, hvor alle ledermedlemmer kan stemme og stille op. Derudover kan du høre om den lokale lederbestyrelses arbejde i de forløbne år og om fokuspunkterne for den nære fremtid. Eva Munck Immertreu, formand for BUPL’s lederforening, er desuden gæstetaler ved årsmødet.

Læs mere om den lokale lederbestyrelse i BUPL Sydjylland
 

Masser af inspiration og underholdning

Før årsmødet er der vanen tro professionsdag med oplæg og underholdning, hvor du som leder kan pleje dit netværk og få ny viden og inspiration.

I år får vi besøg af Birgitte Kurup (specialist i ledelsesrådgivning), som vil tale om det potentiale, der ligger i at være et lederteam. Hun sætter fokus på, hvordan man via samarbejde, gode relationer, ærlig snak og fordeling af ansvar og opgaver kan få det lidt nemmere i sin lederrolle. Det perspektiv er i høj grad aktuelt i en tid, hvor BUPL Sydjylland har særligt fokus på ledernes psykiske arbejdsmiljø.

Desuden kommer Annemette Digmann, der er følge- og aktionsforsker. Med afsæt i sine studier af menneskers adfærd holder hun oplæggetLedelse er ikke kun for sjov’, hvor hun blandt andet tager fat i nogle af de forhold, som offentlige ledere og medarbejdere oplever som vanskelige.

Dagen slutter med en god gang teatersport, hvor Kosmonauterne improviserer, underholder og laver små sketches med udgangspunkt i det tilstedeværende publikum.

Så glæd dig til en inspirerende dag sammen med dine lederkolleger.

Tilmelding her

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.