Ny organisering af lederområdet

Den politiske ledelse i BUPL Sydjylland har besluttet, at det politiske ansvar for lederområdet fremover fordeles kommunevis.
politisk ledelse
Fremover vil det være de faglige sekretærer, der har det politiske ansvar for alle lederkategorier i deres respektive kommuner.

Det politiske ansvar for lederområdet i fagforeningen har tidligere ligget hos formanden, men her efter sommerferien bliver lederområdet organiseret på en ny måde. Det betyder, at den kommuneansvarlige faglige sekretær har det politiske ansvar for alle lederkategorier i den respektive kommune. 

”Det gør vi blandt andet for at komme tættere på lederområdet og lægge det politiske ansvar der, hvor man i forvejen arbejder med kommunen og har det nære og lokale kendskab,” siger formand for BUPL Sydjylland Ulla Koustrup.

Altid individuel vurdering

Dog vil der individuelt foregå en vurdering imellem faglig sekretær og formand/sekretariatsleder i forhold til konkrete og lokale forhold og sager. Der vil være kommuner og situationer, hvor forholdene er sådan, at det ikke nødvendigvis er den faglige sekretær, der rykker ud.

I kommuner (pt. Fredericia) hvor der er en LTR, er det den faglige sekretær i kommunen, som har den daglige kontakt med LTR. 

LLB er fortsat placeret hos formanden og sekretariatslederen.

Kommunerne fordeles således blandt fagforeningens politiske ledelse:

Ulla Koustrup: Vejle

Mette Tolstrup Ringstrøm Andersen: Billund, Fredericia, Sønderborg

Merete Wittrup Lauesen: Tønder, Varde

Lasse Porsgaard Birkelund: Kolding, Aabenraa

Michael Juul Thorup: Esbjerg, Fanø, Haderslev, Vejen
 

Husk mulighed for ledermøde

Husk også, at BUPL Sydjylland står til rådighed med faglige input og fagforeningsrelevant sparring, hvis du og dine lederkolleger ønsker at holde et ledermøde med deltagelse af fagforeningen. Læs mere her: Møder for ledere i Sydjylland

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.