Julehilsen til de sydjyske medlemmer

Her kan du læse formandens julebrev til alle pædagoger og ledere i BUPL Sydjylland.
Ulla Koustrup

Kære medlemmer


På vegne af BUPL Sydjylland vil jeg ønske jer og jeres familier en rigtig glædelig jul. Jeg håber, I får tid til at slappe af og nyde juletiden i selskab med jeres nærmeste. Vores arbejde og profession er vigtig, men det er mindst lige så vigtigt en gang imellem at give slip og bruge vores tid og tanker på noget helt andet.

Jeg vil også gerne sige tusind tak for året, der er gået, og det store fællesskab, jeg har oplevet. Noget af det, der betyder allermest for mig, er mødet mellem fagforening og medlemmer. Det sker hver dag i form af opringninger, personlige møder og samtaler, kurser, forhandlinger, fyraftensmøder og professionsarrangementer. Og det sker i høj grad via mødet med vores mange dygtige og engagerede tillidsvalgte, som jo er BUPL ude på arbejdspladserne. Det er det fællesskab, der gør, at vi står stærkt som profession og kan gøre en forskel.

Fuld fart på fællesskabet

Derfor vil vi i det kommende år sætte endnu mere fart på fællesskabet.

Vi har i de seneste år kæmpet – og vundet – mange kampe. Nu er tiden kommet til et opgør med pædagogernes og ledernes lønefterslæb. Kampen skal foregå frem mod de kommende overenskomstforhandlinger i 2024 (OK24), og her er det vigtigere end nogensinde, at vi står sammen og er synlige og tydelige i vores krav, forventninger og budskaber.

Det kræver først og fremmest, at vi er klar til at tage dialogen både med hinanden og med omverden, og derfor samler vi 29. marts tillidsvalgte fra hele landet til et kæmpe stormøde. Formålet er, at vi deler viden, afstemmer forventninger og mobiliserer alle gode kræfter til at engagere og involvere sig i kampen for højere løn. Det er en kæmpe satsning, og vi glæder os helt vildt.

Alle os i BUPL Sydjylland ønsker jer og jeres familier en god jul og et fantastisk 2023. Vi glæder os til et nyt år med fuld fart på fællesskabet.

De varmeste jule- og nytårshilsner
på vegne af BUPL Sydjylland

Ulla Koustrup, formand

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.