Christina Kamp er ny i BUPL Sydjyllands bestyrelse

Navnenyt: Christina Kamp indtræder som nyt medlem af BUPL Sydjyllands bestyrelse. Til daglig er hun pædagog og TR i en børnehave i Bramdrupdam, og så er det fagpolitiske arbejde i øvrigt en del af hendes familiebaggrund.
Christina Kamp

Fra august 2023 er der et nyt ansigt med ved bordet, når BUPL Sydjylland indkalder til bestyrelsesmøder. Det er Christina Kamp, der til daglig arbejder som pædagog i en børnehave i Bramdrupdam. Her blev hun sidste år valgt som ny tillidsrepræsentant, og nærmest samtidig stillede hun også op som suppleant til BUPL Sydjyllands bestyrelse. Interessen for det fagpolitiske arbejde er dog langt fra ny.

”Jeg er vokset op med, at fagligt arbejde er vigtigt, og at fagforeninger gør en forskel. Desuden er jeg gift med formanden for 3F Kolding, så det fagpolitiske fylder en del hjemme hos os,” fortæller Christina Kamp.

Fagforeningens værdi skal udbredes

Netop værdien af et fagforeningsmedlemsskab er noget af det, Christina Kamp gerne vil give videre både i sit daglige arbejde som TR og via sit nye hverv som bestyrelsesmedlem.

”Og ellers har jeg bare meldt mig, fordi jeg synes, det er spædende, og fordi jeg gerne vil søge indflydelse. Jeg har ikke som sådan specielle mærkesager, men orienterer mig bredt og glæder mig til opgaven,” siger hun.

Christina Kamp afløser Alex Zakaria, der på grund af nyt job har trukket sig fra BUPL Sydjyllands bestyrelse. Christina Kamp indtræder i hans sted, da hun på generalforsamlingen i oktober 2022 blev valgt som suppleant.

Læs om bestyrelsens opgaver og se alle medlemmer her

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.