Årsmøde i pensionistsektionen med debat og engagement

Ved årsmødet i BUPL Sydjyllands pensionistsektion var der masser af debat og engagement blandt de i alt 60 deltagere. Der var valg til bestyrelsen og endda kampvalg om suppleantposten.
Pensionistsektionens bestyrelse

Årsmødet i pensionistsektionen blev holdt 15. april 2024 i Spinderihallerne i Vejle. I alt var 60 medlemmer mødt frem, hvilket var lidt færre end sidste år.

Formand for BUPL Sydjylland Ulla Koustrup orienterede om, hvad der sker i fagforeningen lige nu. Hun fortalte bl.a. om OK24, organiseringsindsatsen og om arbejdet med et fremtidssikret BUPL.

I sin årsberetning orienterede formand for pensionistsektionen Birte Gillesberg bl.a. om økonomi, samarbejdet med SL og en opdatering af sektionens vedtægter.

Formanden lagde i sin beretning vægt på, at sektionen skal have fokus på, at flest muligt medlemmer skal have mulighed for at deltage i diverse arrangementer. Derfor blev det bl.a. besluttet, at medlemmer i Billund fremover får invitation til arrangementer sammen med Vejle, mens medlemmer i Vejen får invitation sammen med Kolding.

Genvalg, kampvalg og et enkelt farvel

Karl Johan Kruse havde valgt ikke at genopstille til bestyrelsen, og han fik en buket blomster som tak for sin indsats. Hans plads i bestyrelsen blev overtaget af nyvalgte Maria Poulsen, der tidligere var suppleant. Derudover var der genvalg til samtlige bestyrelsesmedlemmer på valg. 

I år var der kampvalg om suppleantposterne, og der blev derfor uddelt stemmesedler. Karin Tarp blev genvalgt, mens Helene Højlund er ny som suppleant.

Læs referat fra årsmøde og se hele bestyrelsen på hjemmesiden under: Pensionistsektionen

Se billeder fra dagen på BUPL Sydjyllands Facebookside

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.