Afstemning, hvor medlemmer holder stemmesedler op i luften

Generalforsamlinger og årsmøder

I BUPL Hovedstaden har vi flere bestyrelser og derfor også forskellige møder, hvor bestyrelserne dannes, hidtidige arbejde godkendes og fremtidigt arbejdes vedtages.

Generalforsamling

Generalforsamlingen er fagforeningens øverste myndighed. Det er her, at du som medlem vælger hvem, der skal sidde i BUPL Hovedstadens bestyrelse og varetage driften af fagforeningen og det lokal- samt fagpolitiske arbejde.

Samtidig er generalforsamlingen et socialt event for alle BUPL Hovedstadens medlemmer, hvor du får indblik i din fagforenings arbejde under bestyrelsens beretning og mulighed for at snakke med kollegaer på tværs af titler, institutioner og politiske lag.

Lederårsmøde

På lederårsmødet kan du som ledermedlem vælge, hvem der skal sidde i fagforeningens lokale lederbestyrelse samt høre mere om interessevaretagelsen af lederne i BUPL Hovedstaden.

Årsmødet er også en social begivenhed mulighed for at møde andre lederkollegaer på tværs af fagområde og kommunegrænser.  

Pensionistsektionens generalforsamling

Pensionistsektionens generalforsamling afholdes årligt i maj, hvor dele af bestyrelsen er på valg. Generalforsamlingen ledsages ofte af en frokost og lidt underholdning. 

 

Referat: Pensionistsektionens generalforsamling

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.