Afskedsreception for Bertha Langhoff Hansen  

Efter 30 års politiske karriere i BUPL Midtsjælland har Bertha nu valgt at stoppe ved generalforsamlingen d. 6. oktober 2022.

Der er afskedsreception for Bertha onsdag d. 12. oktober. Se invitationen nederst.
Bertha Langhoff Hansen, formand

Før sommerferien meldte jeg ud i organisationen, at jeg agter at stoppe som formand ved efterårets kommende generalforsamling. Det gør jeg med vemod, men også med en klar overbevisning om, at det er det rette tidspunkt at stoppe på og dermed afslutte den lange rejse, jeg har været igennem i BUPL.

Jeg blev første gang valgt som tillidsrepræsentant for 43 år siden, og de sidste 30 år har budt på en karriere som politisk valgt i organisationen. Jeg har altid stået for ordentlighed, og det har jeg også forventet af mine omgivelser. Det har derfor været en fornøjelse gennem årene at have haft mulighed for at møde så mange dygtige og professionelle mennesker på min vej – pædagoger, ledere, tillidsvalgte, samarbejdspartnere og politikere (både inden for og udenfor BUPL). Det har givet inspiration, motivation og innovation. Ikke to dage har været ens. Der har været store udfordringer, og uden at lyve, så har det til tider også været hårdt, det har tæret lidt på kræfterne, men jeg har nydt hvert et sekund, og jeg har brændt for det hele vejen igennem. Jeg elsker det politiske lobbyarbejde, der har været gennem årene, hvor mit ultimative mål altid har været at fremme proffessionsvilkårene for medlemmerne. Og jeg kommer til at savne det.

Men jeg har valgt at takke af nu. Og det gør jeg med stolthed og højt løftet pande. Jeg er stolt over at have været med til at bringe pædagogfaget så højt op på den politiske dagsorden og ind i danskernes bevidsthed – senest ved en verdensomspændende coronapandemi og krig i Europa, hvor vi igen viste vores værd.

Jeg afleverer en fagforening, der står på et bredt forankret og solidt fundament af strategier, værdier og visioner. Jeg ser en organisation, der på alle måder er rustet til de fremtidige opgaver, der ligger og venter. Jeg er derfor utrolig glad for, at både min næstformand og kasserer har valgt at fortsætte deres virke og genopstille til bestyrelsen, og jeg ønsker dem al mulig held og lykke.

Jeg glæder mig til at tage hul på en ny epoke af min tilværelse – en tilværelse hvor tidlige morgenmails, journalister, teamsmøder og budgetnotater skiftes ud med afslappende morgenkaffe og en avis, børn og børnebørn, ø-livet og masser af verdens oplevelser.

Tak for denne gang, og måske på gensyn i ny og næ – Pensionssektionen ved jeg jo er fremragende.

Bedste hilsner
Bertha Langhoff Hansen

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.