BUPL Hovedstadens logo

Sagsbehandler til lønteam i BUPL Hovedstaden

Brug din viden og kompetencer til at rådgive pædagoger, og bliv samtidig en værdsat del af et meningsfyldt fagligt fællesskab.

Hvem er du?

Du har som udgangspunkt erfaring og viden inden for lønsagsbehandling. Det kan f.eks. være fra at arbejde i en kommune eller en anden fagforening. Du har fx en uddannelse inden for det pædagogiske område eller administrativt arbejde. 

Vi forventer at:

  • Du bruger sparring og videndeling i dit daglige arbejde, fordi arbejdsformen falder dig naturlig. 
  • Du trives med opgaver af problemløsende karakter, hvor en løsning eller et svar skal findes, men vejen dertil er ikke givet på forhånd. 
  • Du motiveres af fællesskab, holdspil og samarbejde. Synergieffekten giver dig et kick.

Opgaver
Lønteamet er pt. bemandet med to politisk valgte faglige sekretærer, som både deltager i lønsagsbehandlingen, samtidigt med at de også er politisk ansvarlige for området. Du vil indgå som tredje part i teamet. De centrale opgaver i jobbet er bl.a. følgende:

  • Lønsagsbehandling

Sagsbehandling i forhold til individuelle lønaftaler er stillingens hovedfunktion. Det indebærer deltagelse i forberedelse af lønaftaler, indsamling af dokumentation, vurdering af forlag for arbejdsgivere, grundigt samarbejde med medlemmet om aftalernes indhold og forståelse af aftaler, hvilket kræver god kommunikation. Sagsbehandling indebærer også dialog med arbejdsgivere om fejl og mangler. Stillingen indebærer ikke forhandlingsopgaver, hverken af individuelle sager om uenighed eller af kollektive aftaler. Lønsagsbehandlingen kræver en sikker administration i forhold til dokumentation og registrering af aftaler. Derfor kræver jobbet også en del administrativt arbejde med at understøtte faglige sekretærer og fællestillidsfolk i forhold til lønsagerne. 

  • Rådgivning 

Du er en god (og tålmodig) formidler. Det er en vigtig del af stillingen, at du interesserer dig for at tale med pædagoger og rådgive dem både om lønforhold og generelt om løn- og ansættelsesforhold. Det betyder, at du i rådgivningen kommer ind over andre emner inden for overenskomst- og aftaleområder, f.eks. rådgivning i arbejdstidsregler. Det er vigtigt, at medlemmerne altid føler sig velkomne og taget godt i mod, når de kontakter os.

  • Samarbejde med fagforeningen 

    Du finder det interessant at sparre med alle i fagforeningen og dermed bidrage med viden og formidling af lønmæssige vilkår, der berører vores medlemmers arbejdsforhold. 

  • Øvrige opgaver

    Udover ovennævnte særlige arbejdsfelter, er arbejdsopgaven præget af et tværgående samarbejde om løsningen af de mangeartede arbejdsopgaver, der præger en lille aktiv fagforening. Det betyder også, at du skal være parat til at dække andre områder ind i en snæver vending. Vi hjælper hinanden på tværs og løfter i flok.  

Hvem er vi? 
BUPL Hovedstadens sekretariat består af ca. 20 medarbejdere, der både tæller politisk valgte og ansatte. Vi repræsenterer og arbejder for medlemmer, der er pædagoger eller ledere i Dragør, Frederiksberg, Tårnby og København (sidstnævnte omfatter alene selvejende og private institutioner samt klubber). 

BUPL Hovedstaden er en arbejdsplads med mange forskelligartede opgaver til den enkelte ansatte og et stort selvstændigt ansvar. Både i forhold til den individuelle opgaveløsning, men også i forhold til teamets funktion og samarbejde. Vi har den grundlæggende forventning til alle, at det fælles udgangspunkt er engagement og interesse for de problemer og spørgsmål, der optager BUPL Hovedstadens medlemmer. Da fagforeningen som fællesskab har en politisk dimension, arbejdes og tænkes der med at sætte vores medlemmers problemer og situation ind i en samfundsmæssig sammenhæng. Alle medarbejdere lægger stor betydning i, at arbejde i en faglig organisation med solidaritet og sammenhold som bærende værdier.

Vi er en skønsom blanding af politisk valgte, fællestillidsfolk og ansatte. Med få ressourcer og store ambitioner må der prioriteres - konkret, håndfast og fleksibelt. Det er vi alle med til at bidrage til, idet der gives så stor frihed som muligt i valg af metode og arbejdstilrettelæggelse i opgaveløsningen. 

Du vil få et privat kontor i lyse lokaler på Islands Brygge. Vi værner om fællesskabet – både fagligt og kollegialt – og vi bestræber os på at skabe rammer, hvor både arbejde og familieliv kan fungere godt. 

Vilkår og løn

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost med flexaftale og mulighed for hjemmearbejde. Arbejdet lægges fortrinsvis i hverdage i tidsrummet 9-17. 

Ansættelsen er omfattet af Fagforeningernes Fælles Overenskomst i BUPL, og er for sagsbehandlere på et aflønningsniveau i intervallet mellem trin 38 og 46 i det Kommunale Lønsystem. Og i særlige situationer trin 47-48. Den aktuelle løn (pr. 1.10.2023) på trin 38 er 35.124 kr. plus 16,5% i pension, og på trin 46, 40.675 kr. plus 16,5% i pension. Lønnen er incl. Fritvalgstillæg. Lønindplacering er afhængig af relevant uddannelse og kvalifikationer.

Øvrige vilkår følger gældende aftaler mellem Forhandlingsfællesskabet og KL.
Det er et krav, at du ved ansættelsen er medlem af en godkendt fagforening. 

Ansøgning og ansættelsesprocedure
Skriftlig ansøgning + CV mærket "Sagsbehandler" sendes med e-mail til adressen: hovedstaden@bupl.dk
Du behøver ikke i din ansøgning at vedlægge dokumentation af ansættelsesforhold, udtalelser, osv. Det vil vi først få brug for i sidste del af ansættelsesforløbet.

Ansættelsessamtaler gennemføres løbende og senest den 31. januar 2024.
Samtalerne forventes at have en varighed af ca. 40-45 minutter, og deltagerne er et udpluk af dine, måske, kommende kollegaer samt den personaleansvarlige. Mangler du yderligere oplysninger kan du kontakte: 

Faglig sekretær Bo Morthen Petersen, bmr@bupl.dk eller på tlf 3546 5768 

eller faglig sekretær Jan Poulsen, jps@bupl.dk eller på tlf 3546 5763

BUPL Hovedstaden holder til på Svend Aukens Plads 9, 2. sal. 2300 København S.

 

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.