BUPL Hovedstadens logo

Selvstændig juridisk konsulent til BUPL Hovedstaden

Brug din viden og kompetencer til at sikre pædagogers og lederes vilkår, og bliv samtidig en værdsat del af et meningsfyldt fagligt fællesskab.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse (cand. jur.) med indgående kendskab til ansættelses- og forvaltningsret eller anden tilstrækkelig juridisk viden og erfaring inden for området. Derudover har du meget gerne:  

  • erfaring med sagsbehandling og forhandling fra en faglig- eller politisk styret organisation 
  • kendskab til overenskomst- og aftaleområdet og evner at sætte dig ind i nye aftaler og regler løbende 
  • viden om ledelse og rådgivning 
  • lyst til at kommunikere med vores medlemmer både på tomandshånd og ved større forsamlinger, hvor du formår at gøre komplekst stof mere letforståeligt
  • mod på at tage selvstændigt ansvar og samarbejde med politiske valgte, andre faggrupper og lederforeningens lokale bestyrelse. 

Du vil være fagforeningens eneste juridiske konsulent og dermed et værdsat, fagligt fyrtårn. Din ekspertise vil hovedsageligt blive brugt i Sekretariat for ledere, men du vil også bidrage til at hele BUPL Hovedstaden har et højt fagligt juridisk niveau – bl.a. i forbindelse med aftaleforhandlinger.   

Opgaver
Vi varetager alle mange forskellige opgaver, og dine vil hovedsageligt være: 

  • Rådgivning for medlemmer af den lokale lederforening både om ledernes løn- og arbejdsvilkår samt sparring omkring ledelsesopgaven i institutionerne. 
  • Personsagsbehandling, hvor du vil være selvstændig forhandler. Derudover skal indgå individuelle lønaftaler på vegne af medlemmer. 
  • Bidrage til det politiske og organisatoriske arbejde i den lokale lederforening.

Hvem er vi? 
BUPL Hovedstadens sekretariat består af ca. 20 medarbejdere, der både tæller politisk valgte og ansatte. Vi repræsenterer og arbejder for medlemmer, der er pædagoger eller ledere i Dragør, Frederiksberg, Tårnby og København (sidstnævnte omfatter alene selvejende og private institutioner samt klubber). Du vil være en vigtig del af BUPL Hovedstadens sekretariat for ledere, der er en lille særskilt del af fagforeningen, som varetager ledernes interesser og som pt. er bemandet af to ansatte og fagforeningens formand, der er politisk ansvarlig for lederarbejdet. 

BUPL Hovedstaden er en selvstændig fagforening under forbundet BUPL, og vi arbejder tæt sammen om de fælles dagsordener. Det vil du også mærke i dit arbejde, hvor du bliver en aktiv del af forskellige netværk og arbejdsgrupper, der er relevante for din faglighed og opgaver. Her har du mulighed for at spare og dele viden med andre juridiske konsulenter. 

Du vil få et privat kontor i lyse lokaler på Islands Brygge. Vi værner om fællesskabet – både fagligt og kollegialt – og vi bestræber os på at skabe rammer, hvor både arbejde og familieliv kan fungere godt. 

Vilkår og løn 
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost med flexaftale og mulighed for hjemmearbejde. Arbejdet lægges fortrinsvis i hverdage i tidsrummet 9-17. 

Ansættelsen er omfattet af Fagforeningernes Fælles Overenskomst i BUPL, og lønindplaceringen er afhængig af relevant uddannelse og kvalifikationer. Der er 16,5 pct. arbejdsgiverbetalt pension. Øvrige vilkår følger gældende aftaler mellem Forhandlingsfællesskabet og KL.

Du vil blive indplaceret mellem løntrin 40 og 49 i henhold til overenskomsten. Den aktuelle løn er mellem kr. 35.100 og kr. 44.885 plus pension. 

Det er et krav, at du ved ansættelsen er medlem af en godkendt fagforening. 

Vil du vide mere? 
Du er velkommen til at kontakte formand for BUPL Hovedstaden med spørgsmål: 
Henriette Brockdorff, tlf. 28264808 

Ansøgning og samtale 
Send din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer senest den 9. maj 2023 kl. 12 til hovedstaden@bupl.dk mærket ”Juridisk konsulent” 

Ansættelsessamtaler gennemføres løbende og senest den 12. maj 2023. 

   

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.