Gratis coaching

3P Coaching – Tanke, Bevidsthed og Livskraft. Et gratis coachingforløb for medlemmer af BUPL Bornholm.

Om 3P coaching

Har man fysiske symptomer går man til lægen. Men hvor går man hen når det er mentale udfordringer? 3P coaching, også kaldet transformativ coaching, er en revolutionerende ny måde at coache på. Her forholder man sig ikke til et enkelt problem, i stedet er fokus på det hele menneske og nuet, så man bliver i stand til at håndtere alle de udfordringer livet nu engang byder os, set med nye øjne.

Når først du har forstået, hvordan de tre principper (Tanke, Bevidsthed og livskraft) fungerer, så er der ingen vej tilbage. Så ved du, hvorfor udfordringer opstår og hvordan du skal tackle dem. Det er som at se, at jorden er rund – og ikke flad, for første gang. Når du forstår, hvordan alle dine oplevelser er skabt og hvordan de opleves, så bliver du i stand til at være den bedste udgave af dig selv.

Du begynder at træffe bedre beslutninger på arbejdet og derhjemme og at skabe bedre relationer, selv med de mest vanskelige personer i dit liv. Du bliver mere modstandsdygtig, oplever mindre stress, større lethed og en følelse af klarhed. Kort sagt begynder du at leve livet mere fuldt ud, lige meget hvad dine tidligere, eller nuværende omstændigheder er.

Mange har vænnet sig til at få dækket deres behov for glæde og mening i livet ved at søge det uden for sig selv. Gennem jobbet, uddannelsen, sport, huset, bilen, børnene, kæresten, ferien, pengene… Problemet med det er, at mange af os slider og slæber for at opnå succes og lykke gennem ydre omstændigheder – og at vi derfor kommer til at opleve ubehagelige tilstande som frustrationer og stress der spreder sig over hele linjen.

De tre principper vil give dig indsigt i, hvordan dit sind fungerer. Du bliver bevidst om, at dine tanker kommer og går. Og om hvordan du med din bevidsthed kan vågne op og se, hvad der skal til for at du kan komme tilbage til den naturlige væren, som er glæde og fred.

De tre principper har positiv indvirkning på alle områder i dit liv. Herunder blot nogle nævnte fordele ved at indgå i et 3P-coaching forløb.

Fordele ved 3P coaching

  • Du vil lære at leve et liv uden stress, angst og depression
  • Du vil lære at forbedre dine relationer
  • Du vil lære at forøge din produktivitet og kreativitet
  • Du vil lære at sætte opnåelige mål
  • Du vil føle mere glæde, ro og trivsel
  • Du vil lære at møde forandringer og udfordringer med modstandsdygtighed og klarhed
  • Du vil lære at nyde dit liv til fulde
  • Du vil lære at afdække dit fulde potentiale

Praktisk om forløbet

Et forløb vil typisk strække sig over 7-10 samtaler af 60-90 minutters varighed.

Første skridt er en afklarende samtale med certificeret 3P Coach, Susan Gram.

Hvis du er interesseret i et gratis 3P coaching-forløb, skal du kontakte Susan Gram på skg@bupl.dk

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.