Nyt fra kontoret d. 25. august 2023

Jeg håber at i alle har haft en skøn sommer og ferie, til trods for at det langt henad vejen godt kunne føles som efterårsferie.

Her på kontoret er vi begge tilbage og drøner derud af på den helt store klinge. Hvor juli og start august plejer at være en relativ stille periode, som giver plads til at forberede og samle op, har der i år været noget mere at se til og det tænker jeg derfor også at I har haft ude på arbejdspladserne.

På kontoret ser vi ind i en sensommer og efterår præget af det kommunale budget, som mildes talt er en katastrofe og på landsplan en trepartsforhandling, der forhåbentlig munder ud i en større lønsum til jer pædagoger ude på arbejdspladserne. 

Derudover er der fuld tryk på dagligt at hjælpe med både små og store spørgsmål, samt at deltage som bisidder i alle tænkelige sammenhænge og forhandlinger.

Overenskomstforhandlingerne for de kommunalt ansatte pædagoger nærmer sig også. Hvilket medfører en række drøftelser og møder internt i organisationen. I den forbindelse er det ekstra vigtigt at jer som er ansat i en kommunal institution eller skole, har opgivet korrekt arbejdsplads inde på MIT BUPL (se mere ved at klikke her), så vi i forbindelse med overenskomstforhandlingerne og en eventuel konflikt har de rette arbejdsplads og kontaktoplysninger på jer. 

Giver dette anledning til spørgsmål, så kontakt jeres lokale Tillidsrepræsentant (TR) som vil hjælpe jer. Skulle I imod forventning ikke vide hvem eller have kontaktoplysninger på jeres TR, så anbefaler vi at I downloader vores app BUPL SAMARBEJDSPORTAL, den kan hentes både i App Store eller Google Play og med den har I let adgang til at kommunikere med jeres lokale TR. I kan læse mere om den  ved at klikke her.

Den 1. november løber arrangementet Årets TR23 af stablen i Cirkusbygningen i København, så kender i en TR eller AMR som i mener har gjort en ekstra indsats og fortjener at bliver indstillet til denne pris, så nærmer deadline sig. Det kan I ligeledes læse mere om her: https://www.aaretstr.dk/

 

 

Inden for den nærmeste tid får vi også opdateret vores hjemmeside omkring arrangementer, så kig gerne ind på vores hjemme/ eller facebookside med jævne mellemrum, så i ikke snyder jer selv for et godt arrangement eller to.

 

Med disse ord vil jeg blot ønske jer alle en dejlig weekend

 

M.v.h. Henrik Kofoed Hansen

                        Formand for BUPL Bornholm

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.