Nyt fra kontoret d. 1. december 2023

Så blev det den 1. december og den søde juletid står dermed for døren.

Kære alle sammen

Så blev det den 1. december og den søde juletid står dermed for døren. Der hygges, klippes og klistres ude på arbejdspladserne og det er julefrokost tid – alt i alt en rigtig dejlig tid. Nyd det og pas på hinanden derude.

 

Her på kontoret nærmer vi os ligeledes julen. Lige som jer, er der den søde tid til trods, masser af opgaver, men lige med ét er vi der. Dette betyder at vi ser frem til ændrede tider i forbindelse med julen, hvor vi i dagene den 27.28.29/12 og den 2. og 3. januar har lukket for fremmøde men åbent på telefonen fra 9-12.

 

Som nævnt er der i denne søde tid stadig masser af opgaver her på kontoret. Det er sagsbehandling i forbindelse med afskedssager, sygesager og politiske sager mm.

Derudover har vi fokus på det kommende år. Her er vi ved at lægge sidste hånd på medlemsaktiviteterne i 2024.

 

Vi ser frem til en spændende fornyelse af vores overenskomst. 

Kan vores forhandlere få et fornuftigt resultat til OK24 eller ikke? Godkender vores medlemmer det endelige resultat eller ender det i konflikt? 

Det ved vi af gode grunde ikke endnu, men derfor er det også vigtigt at vi er så mange som muligt i vores fællesskab hvis det skulle ende i en konflikt. Det håber vi ikke, men sker det, så er det uendelig vigtigt at de af jeres kollegaer som nu står uden for fællesskabet, kommer med og det skal de være senest den 31/12-2023 ellers er de ikke omfattet af konfliktunderstøttelse og står derfor uden indtægt ved en eventuel konflikt. Samtidig skal det understreges at det ikke er nok hvis man kun er medlem i A-kassen. Man skal være medlem af både a-kasse og fagforening for at være sikret.

Tag gerne snakke ude på arbejdspladserne og få mere info på vores hjemmeside ved at følge linket HER

Inden da X vi fingre for at trepartsaftalen er faldet på plads og forhåbentlig giver noget til os pædagoger. Den skulle have været færdig på nuværende tidspunkt, men det trækker ud og vi ved ingen ting som det ser ud lige nu. Men vi følger det intenst og melder ud, så snart forhandlerne er i mål. Vil i vide mere omkring treparten og hvorfor den IKKE er en del af vores overenskomst så læs Elisa’s blok fra september ved at følge linket her HER

 

I forbindelse med både treparten, den kommende overenskomst og ikke mindst kommende medlemsaktiviteter, så er det en god ide at holde øje med både vores hjemmeside og Facebook for informationer.

 

Med de sidste bemærkninger vil jeg her fra kontoret ønske jer alle en skøn weekend.

 

M.v.h. Henrik Kofoed Hansen

                        Formand for BUPL Bornholm

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.