Formand takker af efter 20 år

Anne Grethe Rosenberg sender formandsstafetten videre efter 20 år. Det sker, når BUPL Østjylland afholder Stormøde for medlemmer - Generalforsamling 2024 til efteråret.
Anne Grethe Rosenberg
Anne Grethe Rosenberg, formand for BUPL Østjylland, takker af efter 20 år på posten.

20 år - en god anledning

 Anne Grethe Rosenberg har stået i spidsen for pædagoger og ledere i Østjylland i 20 år. 
"I januar fyldte jeg 68 år, og det er vist en god anledning til at give stafetten videre til nye unge kræfter". 
Hun takker officielt af på Stormøde for medlemmer - Generalforsamling 2024 den 3. oktober. 
"Jeg er stolt af, at jeg sammen med alle de seje østjyske pædagoger og ledere har kæmpet for og opnået både minimumsnormeringer i dagtilbud og udligning af det store løngab", siger Anne Grethe Rosenberg. 
 

Imponerende evne til at opbygge relationer

Formanden for BUPL Østjylland har udvist en enestående evne til at skabe og pleje relationer til lokalpolitikere. Hendes engagement og fokus på relationer har styrket samarbejdet på tværs og sikret, at de lokale pædagogstemmer er blevet hørt i de politiske beslutningsrum. 

"Uden et stærkt fagligt fællesskab kommer man som fagforening ingen vegne i det politiske system," fastslår Anne Grethe Rosenberg, der altid har været fokuseret på at inddrage de lokale tillidsfolk (fælles-, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter) i BUPLs mange kampagner og indsatser.
 

Generalforsamlingen bliver noget særligt i år

Anne Grethe Rosenberg håber på, at se mange medlemmer til Stormøde for medlemmer - Generalforsamling 2024, som bliver noget helt særligt i år.
"Der er både en ny formands- og en kassererpost på spil og mulighed for at stille op til bestyrelsen. Og så nytænker vi formatet, så det bliver en faglig fest for både de yngre og mere erfarne medlemmer," fortæller formanden for BUPL Østjylland.

Kom og sæt dit præg på fremtidens BUPL Østjylland, når vi sammen vælger en ny formand, en ny kasserer og sætter det nye hold til bestyrelsen den 3. oktober 2024.

Læs om det at sidde i BUPL Østjyllands bestyrelse

Læs om Stormøde for medlemmer - Generalforsamling 2024
 

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.