TR-træf 2023: Et stærkt BUPL og OK24

Selvom der er mere end år til, at de offentlige lønforhandlinger begynder, så er vi i fuld gang med forberedelserne. Det handler om at have styr på argumenterne og historikken, bevare vores position og stå stærkt og samlet i BUPL - og vores tillidsvalgte er afgørende i kampen.
Engagerede tillidsrepræsentanter til TR-træf 2023

Elisa Rimpler: vi har opnået meget, men der er stadig meget at kæmpe for. Og det gør vi!  
BUPLs formand Elisa Rimpler åbnede TR-træffet den 31. januar med en politisk status. Vi har opnået meget de sidste par år. Børn og unge er kommet på dagsordenen, minimumsnormeringerne er vedtaget, pædagogmanglen fylder i medierne og på rådhusene, pædagogernes lønefterslæb er anerkendt og forældrene råber ikke længere bare på voksne men på pædagoger. Betyder det, at vi er i mål? NEJ! 

Vi kæmper videre og en af de helt store kampe er lønefterslæbet og OK24.
Vi ved, at du og vores profession har enorm betydning for vores samfund – og at værdien i kroner og øre af vores arbejde og uddannelse ikke har fulgt udviklingen. Pædagogerne er indiskutabelt den gruppe af lønmodtager med en mellemlang videregående uddannelse, der er lavest indplaceret i offentlige lønninger. Elisa Rimpler sagde det tydeligt til klap fra salen: ”Vi kæmper for et markant lønløft til pædagoger” 

BUPL Hovedstadens TR-råd 2023
Hele 12 tillidsrepræsentanter meldte sig til TR-rådet, og skal det kommende år være med til at udvikle og sikre gode rammer for TR-arbejdet.

Nyt og større TR-råd 
TR-rådet er et vigtigt organ i forhold til at sikre at TR-rollen udvikles og tilpasses til hverdagen. Vi er derfor stolte over at mange meldte sig til rådet ved TR-træffet, og vi kan præsentere et TR-råd bestående af 12 tillidsrepræsenter, der til sammen dækker bredt i fagforeningens kommuner, tilbud og overenskomster. 

Rådet står overfor flere spændende opgaver det kommende år. De skal fx være med til at udforme en ny TR-uddannelse, der dog først forventes at træde endeligt i kraft til efteråret. Og så skal vi selvfølgelig snakke mobilisering og organisering frem mod OK24. 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.