Lederforeningen: vi vil gerne tættere på vores medlemmer

BUPL Hovedstadens lederforening og Sekretariat for ledere arbejder for, at vores pædagogisk ledere har ordentlige rammer og vilkår. Det vil du fremover kunne læse mere om sammen med guides, artikler og arrangementer for ledere.
Billede af tre ledere, der snakker

Din lokale lederforening varetager specifikke interesser for pædagogiske ledere i vores fire kommuner; Dragør, Frederiksberg, København og Tårnby.

Lederforeningen ledes af en bestyrelse, der på nuværende tidspunkt består af tretten medlemmer. Du kan se din bestyrelse og deres hverv her

Foreningens medlemmer går til politiske møder i kommunal regi, og er med til at snakke din sag, når der træffes beslutninger, der har konsekvenser for dit arbejde som leder. Det kan være omkring budget, normeringer, rammevilkår mm. 

Bestyrelsens medlemmer er engagerede ledere i institutioner. Deres daglige praksiserfaring er vigtig viden for sekretariatet for ledere. 
Sekretariatet for ledere består af ansatte i BUPL Hovedstaden, der yder lederrådgivning- og sparring. Find lederrådgivningen her 

I Lederforeningen og Sekretariatet for ledere har vi et ønske om at være mere synlige og i tættere kontakt med vores medlemmer. Derfor vil du opleve at få flere nyheder og målrettet viden fra os i din indbakke. 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.