Ny formand i BUPL Fyn

Henrik Brandt Rasmussen blev i går valgt som ny formand på BUPL Fyns generalforsamling.
Henrik Brandt Rasmussen ny formand fyn

Der var stor opbakning fra de mange fremmødte pædagoger, der på generalforsamlingen valgte at Henrik Brandt Rasmussen nu skal stå i spidsen for 4.500 fynske pædagoger. 

"Tusind tak for den enorme opbakning fra det rekordstore antal pædagoger, der torsdag aften valgte mig som ny formand for BUPL Fyn. Jeg er både glad, stolt og enormt ydmyg," lød det efter valget. 

Den nye formand vil kendes for ordentlighed og imødekommenhed og søge løsninger sammen i hverdagen, under forhandlinger og i medierne. Det afgørende for Henrik Brandt Rasmussen er tryghed, nærhed, faglighed og stærke fællesskaber:

"Nærheden til fagforeningen er vores bærende element. BUPL Fyns kendskab til pædagogernes arbejdspladser og deres hverdag, er det der adskiller os fra de gule fagforeninger. Vores indbyrdes relationer er vores styrke. Vi skal arbejde på at komme endnu mere på besøg lokalt, møde ledelser, pædagoger og tillidsrepræsentanter på deres arbejdsplads. For det styrker relationerne, kendskabet og oplevelsen af nærvær," 

Henrik Brandt Rasmussen vil arbejde for at fagforeningen i endnu højere grad skal favne hjørnerne af pædagogikken, uanset om det er dagtilbud, skoler, specialområdet, SSP og forebyggelse, pædagoger på plejehjem, privat eller kommunalt, pædagoger og ledere. Det afgørende er, at man som pædagog oplever at være en del af et stærkt fællesskab, hvor det er pædagogikken, der er fundamentet og det der forener på tværs.

Henrik Brandt Rasmussen har siddet i BUPL Fyns bestyrelse i ni år, fire år i Hovedbestyrelsen og været fællestillidsrepræsentant for skolepædagogerne i Odense i ni år. Han overtager formandsposten efter Rikke Hunsdahl, der har valgt at stoppe efter 10 år på posten.

 

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.