Mark Ølting Jensen FTR kandidat i København 2023

Mark Ølting Jensen

Kandidat

Jeg hedder Mark. Jeg er 34 år, og stiller op som jeres FTR. 

Mit hjerte banker for pædagogik og fagpolitik. Jeg ved, hvor hektisk en hverdag kan være på gulvet, når man fx skal nå at tale med forældre, sørge for vikarer, vende noget med sin leder, planlægge et netværksmøde samtidig med, at man skal stå for kerneopgaven: Børn og unges trivsel og udvikling. 

Baggrund 
Til daglig arbejder jeg som pædagog i en børnehave på Østerbro, hvor jeg har en stor del af ansvar - både i dagligdagen og i TRIO. Jeg har arbejdet i daginstitution i København i 11 år, de sidste fem af dem som uddannet pædagog. Jeg har siddet i BUPL Hovedstadens bestyrelse i 3,5 år. 

Desuden har jeg relevant erfaring fra tidligere. Blandt andet fra ungdomsorganisationer, beboerbestyrelsen og elevråd. Her har jeg fx været med til at organisere små og store arrangementer, adminstere økonomi og ansatte, lave happenings, stå for aktivistdeltagelse mv. 

Motivation
Jeg er optaget af at gøre FTR-rollen mere aktiv ift at gøre BUPL Hovedstaden mere synlig på arbejdspladsen. Jeg har derfor en vision om at komme mere ud på de lokale institutioner for at opleve, hvad der rører sig og dermed skabe et stærkere bindeled til fagforeningen. Jeg mener, at synlighed fra BUPL og medlemmernes bidrag og input skaber en stærkere fagforening. 

Som TR skal man føle sig kompetent til sine opgaver. Derfor vil jeg arbejde for, at der tilbydes en form for opkvalificering for de TR'ere, der måtte have brug for dette. Desuden har jeg længe været optaget af at få TR-netværkene mere i spil, da jeg ser dem som et vigtigt organ for den lokale TR. Jeg har en tro på, at de kan styrkes og retænkes, og jeg har flere idéer hertil. 

Tiltagene skal ikke stå alene, for jeg vil selvfølgelig også bidrage med gejst, engagement og ydmyghed i FTR-arbejdet. Jeg håber, at du vil stemme på mig, og dermed give mig mandat til at repræsentere dig, som din nye FTR. 

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.