Hanne Hellerup Jørgensen FTR-kandidat 2023

Hanne Hellerup Jørgensen

Kandidat

Kære tillidsrepræsentant

Jeg stiller mit kandidatur til rådighed til den ledige FTR-stilling, og håber, du vil stemme på mig! 

Lidt formalia Jeg hedder Hanne Hellerup Jørgensen og er 59 år. I næsten 10 år har jeg været ansat som pædagog (vuggestue) i en intergreret institution på Østerbro, hvor jeg også har været TR i ca. 4 år. Min funktion som TR er værdsat, fordi jeg gør en forskel, og jeg føler mig respekteret. Jeg har et godt forhold til både kollegaer, ledelse og bestyrelse. Sidste år blev jeg valgt til bestyrelsen i BUPL Hovedstaden. Et arbejde jeg synes er utrolig spændende og vigtigt. 

Hvad kan jeg tilbyde som FTR? Jeg er et dedikeret menneske, en igangsætter, en brobygger og en person, der kan have mange bolde i luften på en gang. Sagt på en anden måde er jeg som de fleste pædagoger - lider ikke af kaosangst, kan finde løsninger på det meste og går oftest med "ja-hat" 

Fællesskab og noget så gammeldags som solidaritet er vigtig for mig. Derfor er jeg også stor fortaler for, at systemer ikke skal tjene systemerne selv, men skal tjene mennesker. Jeg ser det som en vigtig opgave at få system og menneske til at passe sammen. Så vi i fællesskab kan løfte den vigtigte opgave, det pædagogiske arbejde er. 

Lidt om de opgaver, jeg vil være med til at løse Som FTR har man en vigtig rolle med at binde gulv og system sammen. En spændende opgave jeg meget gerne vil være med til at løse. Sammen med BUPL vil jeg gerne være med til at varetahe medlemmernes interesser i forhold til arbejdsvilkår og arbejdsopgaver. Jeg vil se frem til at skulle løse opgaver som rådgivning og vejledning af medlemmer om personalepolitik, retningslinker, arbejdstidsaftaler mv. Af andre FTR-opgaver, jeg gerne vil være med til at løse, er individuel lønforhandling og indgåelse af lønaftaler på institutionsniveau. Generelt er løn et hovedtema for hele BUPL. For der er ingen tvivl om, at alle skal arbejde for en bedre løn til pædagoger. 

Nytænkning af TR-netværksmøderne er en nødvendig opgave, jeg gerne vil deltage i. Her er det nødvendigt, at afstanden mellem gulv og BUPL bliver så kort som mulig - det er svært at løfte sammen, hvis hænderne ikke kan nå hinanden. 

I øjeblikker taber fagforeninger medlemmer. Men jeg tror på, at bliver vi bedre til at fortælle vores historie, til at fortælle om vores arbejde og vores overenskomster og mål. Vil vi få medlemstallet til at stige. 

Så kære kollega stem på mig som din nye FTR.  

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.