BUPL-A kan hjælpe med at finde vikarer

Står I akut og mangler en vikar, kan I få hjælp af A-kassen. Den eneste forudsætning er, at institutionen er omfattet af en overenskomst med BUPL.
BUPLs a-kasse

A-kassen kan hjælpe med at finde den rigtige vikar, hvis der er behov på grund af sygdom, uddannelse, opnormering, genopslag eller lignende. 

I BUPL-A bliver I mødt af erfarne jobvejledere med en pædagogisk uddannelse og arbejdserfaring. 

Konsulent i BUPL-A, Trine Garp, fortæller at de i A-kassen forstår, hvad institutionerne kan stå i. De kan derfor hjælpe med, at finde de rigtige kandidater til jeres vikariat.

Vi kan både hjælpe, når I skal bruge uddannede pædagoger til kortere og længere vikariater. Vi vender hurtigt tilbage med kandidater, og på den måde kan I spare tid, som i stedet kan blive brugt på børnene og kollegerne.

En god start kan blive en investering i fremtiden 

Det kan blive en investering i arbejdspladsernes fremtid, når det rigtige match findes. En god modtagelse af nye kollegaer kan være afgørende for, om et godt og langvarigt samarbejde lykkedes mellem vikarer og institutioner. 

For at sikre sig den bedste start for en ny vikar, er det vigtigt at være tålmodig, skabe et godt arbejds-fællesskab, en god dialog og gode klare rammer. 

A-kassen har gode erfaringer med ’mentor/buddy’-ordninger, hvor den nye kollega, bliver koblet sammen med en ældre fast medarbejder i begyndelsen. Det kan være en måde, at sikre sig, at den nye kollega bliver taget godt imod. 

Mangler I pludselig en pædagog, så kontakt BUPL-A.

Ring tlf. 61 95 99 06 eller send en mail til jobformidling@bupl.dk

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.