Talebobler

Se, hvem der vil sidde i bestyrelsen

Du kan få max. indflydelse på de fokusområder, som BUPL Østjylland skal arbejde med i de næste 2 år, hvis du stiller op og bliver valgt til den lokale bestyrelse i BUPL Østjylland. Se, hvem der agter at stille op til bestyrelsen, når der er generalforsamling i BUPL Østjylland den 6. oktober 2022.

Vi opdaterer listen med videoer

Du kan nedenfor se præsentationsvideoer af dem, som foreløbig har meddelt, at de ønsker at stille op til bestyrelsen i BUPL Østjylland.

Du er også velkommen til at sende en præsentationsvideo, hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen (læs faktaboks i bunden af denne side).

Det skal du gøre, hvis du vil lave en præsentationsvideo:

1. tilstræb, at din video max. varer et minut

2. undertekst gerne din video

3. send den til rsm@bupl.dk

Har du spørgsmål til produktionen af en video, så kontakt kommunikationsmedarbejder Rita H. Svennum (rsm@bupl.dk; 35 46 56 20).

Ann Søndergaard Pedersen

Ann S. Pedersen har mange års erfaring som fagligt aktiv i BUPL Østjyllands bestyrelse og BUPL's Hovedbestyrelse. Hun genopstiller til bestyrelsen, som faglig sekretær og næstformand samt som hovedbestyrelsesmedlem ved generalforsamlingen i oktober 2022. Hør hende fortælle, hvorfor hun stiller op igen.

Anne Grethe Rosenberg

Hør, hvorfor den nuværende formand for BUPL Østjylland, Anne Grethe Rosenberg, ønsker at genopstille til posten som formand ved generalforsamlingen i BUPL Østjylland den 6. oktober 2022.

Anette Dippel Rasmussen

Anette Dippel forklarer her, hvordan hun vil bruge sin plads i bestyrelsen til bl.a. at fortælle om hverdagen for børn og pædagoger.

Bente Binder

Bente Binder har siddet i BUPL Østjyllands bestyrelse i mange år. I videoen argumenterer hun for, hvorfor hun genopstiller til bestyrelsen. Til hverdag arbejder hun som SFO-pædagog i Skægkær Skolens SFO.

Bettina Laursen

Bettina Laursen vil gerne have din stemme, så hun kan sidde i BUPL Østjyllands bestyrelse. Hør her Bettinas argumenter.

Finn Rubach-Larsen

Finn Rubach-Larsen fortæller her, hvorfor han er den, man skal stemme på, når der skal vælges en ny bestyrelse i BUPL Østjylland til oktober 2022.

Hejdi Birk

Hejdi Birk vil gerne genopstille til bestyrelsen i BUPL Østjylland. Her forklarer hun, hvorfor du skal stemme på hende.

Helle Ranneberg Larsen

Tidligere arbejdsmiljørepræsentant og nu tillidsrepræsentant i Skanderborg Kommune, Helle Ranneberg Larsen, stiller op til bestyrelsen for første gang. I videoen fortæller hun, hvorfor hun gerne vil sidde i bestyrelsen.

Jeanette Handberg

Daglig leder Jeanette Handberg, Skanderborg Kommune, stiller op til en plads i BUPL Østjyllands bestyrelse.

Jesper Kragh

Jesper Kragh, der har mere end 25 års erfaring som pædagog og fagpolitisk aktiv. Han genopstiller til BUPL Østjyllands bestyrelse, som faglig sekretær samt som suppleant til hovedbestyrelsen. Hør her, hvorfor han er klar til en runde mere.

Karsten Krogh Madsen

Karsten Krogh Madsen, der har været bestyrelsesmedlem i ti år. Han er klar til at tage en runde mere. Hør her hvorfor Karsten kandiderer til BUPL Østjyllands bestyrelse.

Kim Ager

Kim Ager har mange års erfaring fra bestyrelsen. Til daglig er han fællestillidsrepræsentant i Syddjurs Kommune. Hør i videoen, hvorfor han genopstiller til dette års valg.

Lone Brask Bay

Fællestillidsrepræsentant Lone B. Bay, Odder, fortæller her, hvorfor hun stiller op til BUPL Østjyllands bestyrelse den 6. oktober 2022, når fagforeningen afholder ordinær generalforsamling.

Rikke W. Ganderup

Leder og bestyrelsesmedlem Rikke W. Ganderup, som til daglig arbejder i Hedensted Kommune, genopstiller også til bestyrelsen. 

Vi opdaterer snarest denne side med en video, hvor Rikke W. Ganderup fortæller om sin motivation for at genopstille. Så hold øje med siden.

Sissel Steenbock Wolf

Pædagog og bestyrelsesmedlem Sissel Steenbock Wolf, som til daglig bor i Silkeborg Kommune, genopstiller også til bestyrelsen. Hun fremfører i denne video sine motivationer for at genopstille.

Søren Nissen

Fællestillidsrepræsentant Søren Nissen i Horsens kandiderer til BUPL østjyllands bestyrelse. Han forklarer her, hvad der motiverer ham til at gå ind i bestyrelsen.

Tine Honoré

Tine Honoré er kasserer og faglig sekretær i BUPL Østjylland. Det ønsker hun også at være efter generalforsamlingen i oktober. Hør hende her fortælle, hvorfor hun genopstiller.

Tinne M. Christensen

Tinne M. Christiansen, fællestillidsrepræsentant i Norddjurs Kommune, stiller op til bestyrelsen. Hør her, hvorfor hun synes, at du skal stemme på hende.

Troels Hiltmar Sønnichsen

Troels Hiltmar Sønnichsen er nypopstillet til bestyrelsen. Han er tillidsrepræsentant i Skanderborg Kommune og du kan i videoen høre, hvad han vil have fokus på, hvis han får en plads i bestyrelsen.

Tag med til generalforsamling 2022

Stil op til bestyrelsen

Du er som medlem af BUPL Østjylland meget velkommen til at stille op til bestyrelsen, når fagforeningen afholder generalforsamling den 6. oktober 2022, kl. 17-22.

Det gør du ved at sende en mail til anr@bupl.dk med besked om, at du stiller op. Du kan også møde op på generalforsamlingen og der meddele deltagerne, at du stiller op.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.