Vær medskaber af din praktik

Har du endnu ikke har et klart billede af din 3.-semesters praktik, eller har du særlige drømme til, hvad den skal indeholde, og hvordan den skal forløbe? -Så lad os tage en kop kaffe sammen og se, om vi er det rette match. BUPL Østjylland har stor erfaring med at være praktiksted for kommunikationspraktikanter fra DMJX Aarhus. Og vi vægter DIN trivsel og læring højt.
3.-semesters-praktikant i BUPL østjylland
3.-semesters-praktikanter kan hos BUPL Østjylland være med til at skabe praktikken

Din 3. semesters-drømmepraktik foregår på Kystvejen 17, 3., 8000 Aarhus C. med 37 t/uge fordelt på minimum 30 timers tilstedeværelse og 7 timer til at studere ved siden af (fx at deltage i indkald på DMJX, skrive logbog etc.). 

Opgaveplanen herunder er kun vejledende, da dagsordenen i en politisk ledet organisation hurtigt kan ændre sig. Og da vi som sagt vægter din trivsel og læring højt, tager din praktik udgangspunkt i dine særlige ønsker, behov og drømme.

Opgaver, som du kan udføre i begyndelsen
1. dag: Velkomst, præsentation og morgenmad. Introduktion til kommunikationsarbejdet

2. dag: Intro til IT-systemerne, GDPR og BUPL som faglig organisation

3.-5. dag: Intro til pædagogfaget. Herefter introduktion til nyhedsbreve, målgrupper og BUPL's organisering, journalistiske linje/metoder m.m. 

2.- 8. uge: Udførelse af politiske kommunikationsopgaver. Skrive og udsende nyhedsbreve, deltage i to-dages Kommunikationsnetværksmøde i København samt intro idéudvikling af div. kommunikationsstrategier

Få en fornemmelse af din praktik i BUPL Østjylland
I videoen nedenfor kan du danne dig et billede af, hvad det vil sige at være praktikant i BUPL Østjylland. For her fortæller den nuværende praktikant, Johanne Skjødt Pedersen, om, hvilke opgaver, hun arbejder med; hvordan hun deltager i det sociale liv med kollegerne, og hvordan selve kontoret ser ud. Som praktikant kommer du også til at arbejde tværfagligt om kommunikationen. Det kan du høre meget mere om her:

Vil du vide mere?
Inden du søger, kan du have brug for at drøfte dine behov for praktikken med praktikvejleder Rita H. Svennum. Så mail hende blot dit forslag til et tidspunkt, hvor I kan mødes uformelt på DMJX eller fang hende på mobilen. Hun glæder sig til at høre dig!


Kontakt praktikvejlederen
Rita H. Svennum
kommunikationsmedarbejder og praktikvejleder
rsm@bupl.dk
21 28 60 01 
linkedin.com/in/rita-h-svennum-a296817

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.