Lederbestyrelsen i BUPL MidtVestjylland

Som ledermedlem i BUPL MidtVestjylland er du automatisk medlem af den lokale lederforening, der har sin egen lederbestyrelse med særligt fokus på de midt- og vestjyske lederes løn- og arbejdsvilkår.

Den lokale lederbestyrelse (LLB)

Din lokale lederbestyrelse (LLB), der vælges på lederårsmødet hvert andet år (lige år), har fokus på de lokale vilkår og forhold, der er forbundet med at være leder på det pædagogiske område.

For at sikre størst mulig indflydelse på det ledelsespolitiske arbejde på tværs af BUPL vælges en repræsentant blandt medlemmerne af LLB til at sidde i den centrale lederforenings bestyrelse. På samme måde har LLB altid en repræsentant i BUPL MidtVestjyllands bestyrelse.

Kontakt lederbestyrelsens formand eller formand for BUPL MidtVestjylland, hvis du har spørgsmål til arbejdet eller er interesseret i at være politisk aktiv.

Årsmøde i Lederforeningen

Hvert andet år holder BUPL MidtVestjylland årsmøde for alle ledermedlemmer. Her kan du høre om fagforeningens arbejde på lederområdet og få indflydelse på, hvad vi skal sætte fokus på de kommende år. Der er valg til den lokale lederbestyrelse, og som ledermedlem kan du både stemme og stille op til valg.

Årsmødet er også en social begivenhed med mulighed for at møde andre lederkollegaer og skabe netværk på tværs af fagområder og kommunegrænse.

 

Lederbestyrelsen i BUPL MidtVestjylland

Fandt du, hvad du søgte?

For at undgå spam, skal du godkende at du ikke er en robot.

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.