Tilbage til stillingsannoncer

Pædagog til Idrætsinstitutionen Hoppeland på Amager 

Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor høj faglighed og nærvær er vigtige parametre i hverdagen, så er denne stilling noget for dig.


En af vores meritstuderende stopper, derfor søger vi en pædagog til vores børnehaveafdeling.

Idrætsinstitutionen Hoppeland er en profilinstitution, hvor bevægelse er en stor del af den pædagogiske hverdag.

Som pædagog i Hoppeland får du mulighed for at arbejde i en velfungerende integreret institution med udvikling, masser af liv og et godt arbejdsfællesskab.

Hoppeland ligger i Urbanplanen omgivet af nyanlagte legeområder, bondegård og natur som er et aktiv i hverdagen for de 36 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn og deres forældre. Hoppeland har et tæt samarbejde med forældregruppen, som er aktive og deltagende.

Lidt om klyngen

I klyngen har vi fælles pædagogiske principper, der sætter rammen for vores pædagogiske arbejde og samtidig giver plads til mangfoldighed i de enkelte institutioner. Vi arbejder målrettet med fælles faglig udvikling i klyngen. Der afholdes blandt andet fælles kompetenceudvikling med fokus på både kerneopgave og arbejdsfællesskab.

Vi samarbejder om udviklingen af Den Styrkede læreplan og har et tæt samarbejde med fokus på børns sproglige udvikling.

Lidt om dig

Du er en nærværende og engageret pædagog. Du ser først og fremmest børnenes ressourcer og støtter dem i deres udvikling. Du ser muligheder i at arbejde ud fra børnenes behov, du tilføjer og udvikler. Du ser forældresamarbejdet som et vigtigt redskab i forhold til barnets trivsel. Du formår at balancere mellem at arbejde selvstændigt og indgå i et pædagogisk samarbejde med kolleger, hvor der lægges vægt på faglig sparring og refleksion, som er med til at udvikle både dig og dine kolleger.

Du kan både være nyuddannet, meget erfaren og alt derimellem, som pædagog hos os. Vi tager dig med på rejsen.

Vi håber vi har vagt din nysgerrighed og ser frem til at modtage en ansøgning. Vil du vide mere, kan du kontakte pædagogisk leder Maria Louise Ellekilde på 2380 3363/2173 4205. Vi giver gerne en rundvisning.  

Lidt praktisk info

Stillingen er på 34-37 timer pr. uge med tiltrædelse den 1. maj 2023 eller hurtigst muligt. Åbningstider er mandag-fredag kl. 6.30-17.00

Vi ligger på Stolemagerstien, 2300 København S.

Vi indhenter referencer samt straffe- og børneattest som led i ansættelsesprocessen.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og eventuelt uddannelsesbevis.

Søg via linket senest fredag den 7. april 2023


Venlig hilsen 
Københavns Kommune

 

Kontakt din lokale fagforening

Har du faglige spørgsmål om løn, arbejdsvilkår og overenskomster, skal du kontakte din lokale fagforening.