Om Min Side


Min Side er din personlige side på bupl.dk, hvor du som medlem kan logge ind med NemID eller med et kodeord. Her kan du kommunikere sikkert med din fagforening og a-kasse og få overblik over dine sager, indsendte blanketter m.m.


Opdateret d. 26. september 2019
Brugervejledninger:

Sådan logger du på Min Side

Sådan sender du en besked fra Min Side

Hør Jesper Lindegaard, leder af medlemsafdelingen, fortælle om overgangen til Min Side.

Hvad skal jeg bruge Min Side til?
 • Du skal bruge Min Side hver gang, du ønsker at skrive til BUPL og a-kassen.
 • Du KAN stadig sende almindelige mails til forbund og fagforeninger, men da det ikke er en sikker kommunikationskanal, anbefaler vi, at du altid skriver til os via Min Side. Du kan ikke sende mails til a-kassen.
 • Vi sender ikke personlige beskeder til dig pr. mail eller sms, så du vil nu modtage al digital kommunikation fra os (med undtagelse af generelle nyhedsbreve) via Min Side – også hvis du har henvendt dig på almindelig mail. Du er juridisk forpligtet til at se og læse post fra a-kassen på Min Side.
 • Det er derfor vigtigt, at du kontrollerer og eventuelt opdaterer din private mail-adresse og dit mobilnummer på Min Side. Du vil nemlig modtage en advisering på mail og sms, når vi har sendt noget til dig.
 • Det er vigtigt, at du logger ind på Min Side, når der er beskeder til dig.
 • Log på Min Side
Hvad indeholder Min Side?

På Min Side kan du se de oplysninger, BUPL har registreret på dig. Og du kan få et hurtigt overblik over al din korrespondance med BUPL og a-kassen – se dine faglige sager og om der ligger nogle opgaver, som afventer dig fra for eksempel a-kassen.

 • Mine oplysninger

  Allerøverst på Min Side kan du se, hvilke oplysninger BUPL har registreret på dig. Og du kan selv rette det, hvis du f.eks. har fået nyt mobilnummer eller e-mailadresse. Det er vigtigt, at du opdaterer denne information, da den benyttes til advisering, når der er nyt til dig på Min Side.
 • Min post

  Min post er din personlige postkasse. Her finder du al kommunikation fra din fagforening og a-kasse. Det er her du f.eks. ’mailer’ med din sagsbehandler om en afskedigelsessag, arbejdsskadesag, lønsag, en social sag, dagpenge eller møder med a-kassen. Det vil også være her, du får relevante tilbud eller andre informationer målrettet dig, f.eks. på baggrund af hvor du arbejder, dit arbejdsområde eller lignende. Faktisk bør du også altid gå på Min post, når du selv skal skrive til BUPL eller a-kassen, da din egen almindelig mail ikke er tilstrækkelig sikker i forhold til at beskytte dine data. Derfor svarer BUPL og a-kassen dig også kun i Min post – også selvom du skulle have skrevet til os på din almindelige mail, så vi på den måde kan passe godt på dine data. Når der er ny post til dig, vil du modtage en advisering via mail og sms. Derfor er det stadig meget vigtigt, at vi har din korrekte mailadresse og dit telefonnummer – så vi kan gøre dig opmærksom på, at der er en besked til dig i Min post. Du har pligt til at se og læse din post fra a-kassen på Min Side.
 • Mine opgaver – Mine faglige sager – Mine blanketter

  Min Side er DIN side. Det vil sige, at den er tilpasset dig og din profil. Du ser kun ’Mine opgaver’, hvis vi har behov for, at du sender os et helt konkret dokument, for at vi kan komme videre med din sag. Når du IKKE ser ’Mine opgaver’ er det fordi, der ikke ligger nogen konkrete opgaver til dig. På samme måde ser du kun ’Mine faglige sager’, hvis vi er i gang med en faglig sag, som vi har sendt dig noget om. En faglig sag kan være en arbejdsskadesag, en lønsag eller en afskedigelsessag. Sager med a-kassen ligger i Min post. Og hvis du på et tidspunkt har indsendt blanketter, f.eks. en ledighedserklæring eller et dagpengekort, kan du genfinde dem under Mine blanketter.
Hvorfor er det nødvendigt med Min Side

Min Side er din garant for sikkerhed! Det er blevet lettere for personer med dårlige motiver at hacke almindelige mails.

EU har derfor besluttet, at der skal strammes op på reglerne om sikker kommunikation. Det gælder også for BUPL og a-kassen.

Og selvom det kan være svært at forholde sig til her i Danmark, er det af EU besluttet, at det er en fortrolig oplysning, at man er medlem af en fagforening.

BUPL vil naturligvis følge lovgivningen, men faktisk vil vi også uafhængigt af den gerne sikre dine data! Din sikkerhed i alle aspekter af din ansættelse betyder meget for os. Og vi vil ikke risikere at dine oplysninger kan ende i forkerte hænder.

Desuden kan BUPL med Min Side give dig en endnu bedre og mere sammenhængende medlemsservice. Du kan let få et overblik over dit medlemskab, dine evt. sager og al din kommunikation med din fagforening og a-kasse.