Interne kurser forår 2022 – Introhøjskole


Du er nyvalgt som fællestillidsrepræsentant, bestyrelsesmedlem eller medlem af den lokale lederbestyrelse og har ikke tidligere deltaget i introhøjskolen med den funktion.


Udgivet d. 8. april 2021

På introhøjskolen får du en generel introduktion til BUPL som organisation, strukturer, politiske organer m.v., du får en introduktion til arbejdet og af forretningsudvalget og lederformanden bliver du introduceret til de helt aktuelle politiske diskussioner i organisationen.

Dato, tid og sted
Tre dage: d. 7. – 9. februar 2022. Sted: BUPL’s forbundshus Sundkrogskaj 20, 2100 Kbh. Ø og Comwell Copenhagen Portside, Alexandriagade 1.
Der tilbydes overnatning på Comwell Portside, som er lige bagved forbundshuset.

Tilmelding og tilmeldingsfrist
Tilmelding sker gennem din fagforening SENEST 1. december 2021.
OBS: Ønsker du ikke overnatning giv venligst direkte besked ved tilmelding eller efterfølgende til kursuskoordinator Marianne Földvary: maf@bupl.dk / tlf.: 35 46 52 04.

Formål
Formålet med introhøjskolen er at introducere dig til dit arbejde som bestyrelsesmedlem, lederbestyrelsesmedlem eller FTR, give dig viden om BUPL’s politiske organisation og introducere dig til de aktuelle politiske mål og diskussioner.

Mål

  • At give dig indblik i, hvad det vil sige at arbejde politisk for BUPL.
  • At introducere dig til konkrete redskaber og relevant viden til det hverv, du er blevet valgt til.
  • At give dig mulighed for at etablere et netværk med andre nyvalgte.

Indhold
Vi er i øjeblikket i gang med at planlægge det konkrete indhold i introhøjskolen. Det vil du høre mere om, når du er tilmeldt.

Form
Der arbejdes med oplæg, dialog, refleksion, træning, øvelser og diskussioner. Det forventes at, du deltager aktivt, og at du er til stede under hele forløbet.

Undervisere

  • Maja Plum, organisationskonsulent
  • Jens Peter Kildevang, organisationskonsulent
  • Peter Engelbrekt Petersen, organisationskonsulent
  • Rejsesekretærer og forretningsudvalgsmedlemmer

Kursusleder: Peter Engelbrekt Petersen, ppn@bupl.dk

Bliv klogere med BUPL’s Kompetenceteam
Få overblik over vores uddannelsestilbud til dig i den nye vejledende uddannelsesplan HER

Bliv klogere på, hvem vi er, og hvad vi tilbyder dig, i pjecen HER og bliv inspireret via cases om ”Lise” og ”Henrik” og deres uddannelsesvej som nye FTR.

Kontakt
BUPL’s kompetenceteam står altid klar til at vejlede dig om kurser og uddannelser. Find kontaktinfo på os i pjecen her og skriv gerne til os på: kursusadm@bupl.dk