Ledige stillingerHer finder du aktuelle stillingsopslag fra forbundskontoret og a-kassen.


Opdateret d. 20. marts 2019

BUPL Forbund søger en formandssekretær, der skal bistå BUPL´s formand i en travl hverdag. Dine vigtigste opgaver vil være med overblik at prioritere og koordinere aftaler og møder, at indhente og udarbejde materiale, løse en række praktiske opgaver samt bidrage til en effektiv opgavevaretagelse for formanden. Du vil desuden skulle tage del i øvrige administrative opgaver.

Stillingen er forankret i Sekretariatet for politisk betjening og økonomi, som har ansvar for servicering af formand, direktion, forretningsudvalg og de øvrige politiske organer i BUPL. Enheden er dagligt i tæt dialog med både direktion, ledere og alle enheder på BUPL’s forbundskontor, og vi arbejder i et til tider højt tempo med mange bolde i luften.

Som formandssekretær er du gatekeeper og omdrejningspunkt for kontakten til formanden. Du vil have en bred kontaktflade både internt i organisationen og i forhold til eksterne interessenter og samarbejdspartnere. I tæt samspil med enhedens leder og dygtige kolleger sikrer du, at servicering af formand og forretningsudvalg sker med en høj faglig standard og professionalitet. Vi lægger vægt på en åben og samarbejdende tilgang til opgaven, hvor tillid, diskretion og gode relationer er i fokus.

Om dig:
 • Du har politisk forståelse, herunder blik for processerne i et politisk sekretariat
 • Du tager initiativ, er opsøgende og har strategisk overblik og overskud
 • Du arbejder struktureret og organiseret, og har blik for detaljen
 • Du kommunikerer godt og tydeligt både i skrift og tale
 • Du er fleksibel, og kan holde mange bolde i spil – også når der sker noget på uventede tidspunkter
 • Du er en holdspiller, som bidrager positivt til samarbejdet i enheden og på tværs i huset.

Erfaring fra en lignende stilling i interesseorganisation, ministerium eller kommune kan være en fordel. Du kan have en baggrund som erfaren sekretær eller du kan være AC’er med flair for sekretærfunktionen.

Vi tilbyder en spændende og højt prioriteret stilling på en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder honorering for rådighed og fleksibilitet udenfor almindelig kontortid. Du bliver en del af et godt fagligt miljø, hvor vi vægter sparring og samarbejde højt, og hvor du får mulighed for at være med til at udvikle opgaverne. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vicedirektør Klaus Froberg på 40 14 61 43.

Løn og ansættelsesvilkår

Aflønning følger en intern fælles overenskomst.

Ansøgning

Ansøgningen bedes sendt til, HR, BUPL, Blegdamsvej 124, 2100 København Ø., eller via e-mail: jobibupl@bupl.dk senest den 1. april 2019 kl. 10.00. Der er planlagt ansættelsessamtaler i april, den 1. runde før påske og den 2. runde efter påske.


BUPL er fagforening for 67.500 pædagoger og klubfolk, der arbejder I daginstitutioner, klubber, skoler, biblioteker, dagcentre m.v., samt for de pædagogstuderende. På forbundskontoret er ansat ca. 130 medarbejdere, som servicerer BUPL’s medlemmer samt valgte og ansatte i 12 fagforeninger.


BUPL søger en pressemedarbejder til en tidsbegrænset stilling i fire måneder - med tiltrædelse snarest muligt og med evt. mulighed for forlængelse. Pressemedarbejderen bliver en del af et presseteam, som samarbejder tæt om pressearbejdet. Presseteamet er en del af kommunikationsenheden, der er en del af BUPL’s forbundskontor.

Om dig

En forudsætning for at lykkes i stillingen er stædighed, nysgerrighed, kreativitet – og passion for pressearbejde og kommunikation. Du skal kort sagt tænde på pressearbejdet, og hele tiden være på udkig efter muligheder, anledninger og kroge, der kan bruges til at sætte BUPL på dagsordenen. Du skal finde det vigtigt gennem proaktivt pressearbejde at kæmpe det pædagogiske arbejde højt og tydeligt op på den politiske dagsorden.

Opgaverne:

 • Generel understøttelse af presse- og kampagnearbejde, herunder proaktiv pressekontakt gennem indsalg af historier og vinkler til medierne
 • Samtænkning af presse- og kampagnearbejde op til folketingsvalget
 • Håndtering af pressehenvendelser, herunder indgå i bemanding af pressetelefon og betjening af journalister
 • Overvågning af medierne og at spotte relevante kroge og dagsordener, der kan omsættes i eksponering af BUPL’s politikker og budskaber
 • Udarbejdelse af pressemeddelelser og debatindlæg

Vi tilbyder:

 • Interessante arbejdsopgaver med mange udviklingsmuligheder
 • Gode kolleger, samt en udfordrende og sjov arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid (med skiftende arbejdstider), og aflønning følger en intern fælles overenskomst med Journalistforbundet. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder af kommunikationsenheden Jens Jakob Christensen på telefon 41 39 37 27.

Ansøgning
Send din ansøgning til BUPL via e-mail jobibupl@bupl.dk senest den 28. marts 2019 kl. 10.00 mærket ”Pressemedarbejder”.


BUPL er fagforening for 67.500 pædagoger og klubfolk, der arbejder I daginstitutioner, klubber, skoler, biblioteker, dagcentre m.v., samt for de pædagogstuderende. På forbundskontoret er ansat ca. 130 medarbejdere, som servicerer BUPL’s medlemmer samt valgte og ansatte i 12 fagforeninger.


Vil du være med til at sætte endnu mere fart på BUPL’s nye arbejdslivs- og karriererådgivning til pædagoger?

BUPL har i 2018 udviklet en indsats til pædagoger, som ønsker rådgivning om deres arbejdsliv, karriere- og kompetenceudvikling. Indsatsen er netop blevet forlænget og udvidet, så vi skal bruge endnu en resultatorienteret karriererådgiver fra 1. maj 2019 til 31. december 2020 eventuelt med mulighed for forlængelse. Det er en fælles rådgivningsindsats for alle pædagoger i Danmark, der er distancebaseret, det vil sige telefonisk og skriftligt.

Dine hovedopgaver:

 • at gennemføre struktureret karriererådgivning, som er målrettet pædagoger, hvis arbejde ufrivilligt hører op, der mistrives i deres arbejde, eller overvejer et jobskifte, kompetenceudvikling eller efteruddannelse
 • at afdække den enkelte pædagogs situation, pædagogfaglige kompetencer og muligheder på arbejdsmarkedet systematisk
 • at bidrage til at videreudvikle og kommunikere tilbuddet til BUPL’s medlemmer.

Du kan rekvirere en rapport om projektet og dets resultater på nedenstående mailadresse.

Karriererådgiver med stort kendskab til pædagogfaget

Du bliver sammen med den nuværende karriererådgiver nøglepersonerne, der skal fyre op under karriererådgivningen og projektet. Måske er du uddannet pædagog og har en overbygning eller betydelig efteruddannelse og væsentlig erfaring indenfor rådgivning, fx indenfor arbejdsmarkedsområdet. Du har desuden en omfattende viden om det pædagogiske arbejdsmarked, pædagogers faglige kompetencer og muligheder for kompetenceudvikling og efteruddannelse. Du har samtidig solide rådgivningsfaglige færdigheder og stærke kommunikative færdigheder, skriftligt og mundtligt. Med dine analytiske kompetencer skaber du ud af din karriererådgivning dokumentation og viden til gavn for medlemmet og BUPL. Derfor besidder du også en stor erfaring med at benytte og tilegne dig ny IT.

Stillingen er på 37 timer per uge. Arbejdsstedet er BUPL, Kystvejen 17, 3., 8000 Aarhus C. Løn og ansættelsesforhold følger overenskomst mellem BUPL og din faglige organisation.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Flemming Bach Sørensen (35 46 56 07 eller 24 25 59 10). Du kan også kontakte karriererådgiver Karen Skakke (35 46 56 18) fra og med uge11.

BUPL arbejder aktivt for mangfoldighed og inddragelse. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset køn, religion, alder eller etnisk tilhørsforhold. Mail din ansøgning og relevante bilag senest fredag den 22. marts 2019, kl. 12.00 til: ostjylland@bupl.dk – Emnefelt: ”Karriererådgiver”. Vi afholder ansættelsessamtaler den 27. marts 2019. Vi behandler din ansøgning fortroligt.


BUPL – Forbundet for pædagoger og klubfolk varetager cirka 67.500 pædagoger og pædagogfaglige lederes interesser. BUPL består af 12 lokale fagforeninger og et forbundskontor. Vi ønsker at fremme de bedst mulige betingelser for pædagogerne og udøvelsen af pædagogprofessionen. BUPL varetager medlemmernes interesser over for lovgiver, arbejdsgiver og andre.