Ledige stillingerHer finder du aktuelle stillingsopslag fra forbundskontoret og a-kassen.


Opdateret d. 16. januar 2019

Vi leder efter en ny leder af enheden Politisk betjening og Økonomi, som har gennemslagskraft og en god fornemmelse for politiske processer - både indadtil og udadtil

Politik fylder meget i en politisk interesseorganisation som BUPL. Vores ambitionsniveau er højt, og forbundskontoret er fagligt stærkt med engagerede medarbejdere, der arbejder benhårdt for at gøre en forskel for pædagogerne.

Vi leder efter en ny leder af enheden Politisk betjening og Økonomi, som har gennemslagskraft og en god fornemmelse for politiske processer – både indadtil og udadtil. Lederen af Politisk betjening og Økonomi bliver en del af den ledelse, der skal og kan drive organisationen til et nyt niveau. Derfor skal du have et skarpt og erfarent politisk blik.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med forretningsudvalg og direktion.

Det er vigtigt, at du kan se potentialet i at udvikle og sikre en effektiv, systematisk og kvalificeret styring af tværgående samarbejde både internt på forbundskontoret og mellem fagforeningerne.

Enhedens opgaver spænder vidt, og som leder har du ansvaret for den daglige ledelse af 13 medarbejdere i den understøttende politiske betjening og i økonomi. Sammen med dem skal du bidrage til kvalificeringen af beslutningsoplæg, styring af flowet i sager, levere sikker økonomisk drift – inklusive sikring af sammenhænge på tværs i organisationen mellem de politiske indsatsområder og BUPL’s økonomi. Enheden skal understøtte den løbende politiske betjening af forretningsudvalget, hovedbestyrelsen og formandsforum.

En del af den politiske betjening er også opgaven med den organisatoriske afvikling af BUPL’s kongresser og understøttelsen af de lokale fagforeninger i relation til foreningsretlige spørgsmål.

Vi forventer, at du med din politiske forståelse og evne til at styre processer og sikre fremdrift i sager og projekter, kan oversætte politiske beslutninger til handling og konkrete indsatser. Du er pertentlig og systematisk. Du er insisterende og vedholdende. Og du har en relevant uddannelse og ledelseserfaring.

Du får en arbejdsplads med interessante arbejdsopgaver og mange udviklingsmuligheder, gode kollegaer, tværgående samarbejde og masser af spændende udfordringer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er uden højeste arbejdstid, og aflønning følger en intern fælles overenskomst med bl.a. HK, DJØF m.fl. Yderligere oplysninger om BUPL som organisation og arbejdsplads kan findes på www.bupl.dk. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Klaus Froberg på telefon 4014 6143.

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL via e-mail jobibupl@bupl.dk senest den 28. januar 2019 kl. 10.00 mærket ”Leder af enheden for Politisk betjening og Økonomi”.

Der vil blive afholdt to samtalerunder. I forbindelse med afholdelse af 2. samtale, vil der blive anvendt test.