Ledige stillinger


Her finder du aktuelle stillingsopslag fra forbundskontoret og a-kassen.


Opdateret d. 30 juli, 2018

Kan du få pædagogerne i de landsdækkende medier, skrive et skarpt debatindlæg – og rådgive BUPL’s politiske ledelse i pressespørgsmål? Så er du måske vores nye kollega, der kan sætte dagsordenen i den velfærdspolitiske debat.

Vi arbejder med at give Danmarks børn den bedst mulige start på livet – og det understøtter vi gennem professionelt og opsøgende pressearbejde. Derfor er det vigtigt, at du kender mediernes arbejdsvilkår og deadlines, kan tænke langsigtet og pressestrategisk samtidig med, at du er et skridt foran, når det gælder om at få vores synspunkter og politikere placeret i medierne. Det er derfor helt centralt, at du kan levere solid presserådgivning til den politiske ledelse, der sikrer optimal synlighed samtidig med ro og overblik.

Du trives godt med et højt arbejdstempo og en til tider uforudsigelig arbejdsdag i en organisation, hvor politisk tæft og timing er afgørende. Du vil indgå i en pressevagt, der også betyder aften- og weekendarbejde.

Dine kvalifikationer:
  • Erfaring fra nyhedsmedier og presserådgivning
  • Befinder dig godt i en proaktiv rolle overfor kollegaer, ledelse og omverden
  • Tænker strategisk
  • Skriver hurtigt og præcist
  • Professionelt brug af sociale medier.
Dine opgaver:
  • Pressevagt i samarbejde med pressechefen
  • Udvikling af presseplaner i større tværgående projekter – både internt og eksternt
  • Rådgivning og sparring af BUPL’s politikere og kollegaer
  • Udarbejdelse af pressemeddelelser, debatindlæg og mindre nyhedstekster
  • Overvågning og opslag på BUPL’s sociale medier.

Vi er en kommunikationsenhed på 10, der arbejder tæt sammen med resten af huset – både fagenheder og bladet Børn&Unge – samt vores 12 lokale fagforeninger, som er placeret rundt om i landet.

Din arbejdsplads vil være på BUPL’s forbundskontor i København, men vi arbejder tæt sammen med vores 12 lokale fagforeningskontorer.

For yderligere information kontakt leder af kommunikation Ulla Haahr (61964000, uah@bupl.dk)

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem BUPL og Dansk Journalistforbund. Til stillingen vil der være knyttet en honoreret rådighedsforpligtelse.

Ansøgning

Send din ansøgning til BUPL, HR, Blegdamsvej 124, 2100 København Ø eller via e-mail jobibupl@bupl.dk senest den 20. august 2018 kl. 10.00. Der er planlagt ansættelsessamtaler den 27. august 2018 (1. samtalerunde) og den 29. august 2018 (2. samtalerunde).

BUPL er forhandlingsberettiget organisation for 57.000 pædagoger og klubfolk, der arbejder I daginstitutioner, klubber, skoler, biblioteker, dagcentre m.v., samt for de pædagogstuderende. På forbundskontoret er ansat 130 medarbejdere, som servicerer BUPL’s medlemmer samt valgte og ansatte i 12 fagforeninger.