Ledige stillinger


Der er i øjeblikket ingen aktuelle stillingsopslag fra forbundskontoret og a-kassen.


Opdateret d. 25. oktober 2021

Er du en leder, der kan og vil præge Danmarks største fagforbund for pædagoger? Er du et ambitiøst og engageret menneske, der kan brænde for pædagogernes sag og for organisationsudvikling? Har du politisk næse og strategisk sans – og kan du eksekvere? Så skal du læse videre, for så er du måske vores nye vicedirektør.

Du får en helt central rolle i at sikre, at vores administrative organisation kan understøtte BUPL’s arbejde med at give pædagogerne de bedst mulige vilkår – så alle Danmarks børn og unge får den bedst mulige start på livet.

Stillingen som vicedirektør indebærer et overordnet og strategisk ansvar, og du får gode muligheder for selv at være med til at definere og opbygge stillingen. Som vicedirektør får du ansvar for at drive og understøtte den organisatoriske udvikling på BUPL’s administrative niveau. Herudover får du ansvar for de to enheder, der står for den politiske betjening. Du indgår i direktionen, hvor du skal tage medansvar for den samlede udvikling og drift af BUPL – og du bliver en vigtig sparringspartner for BUPL’s formand og forretningsudvalg.

Opgaven er vigtig, så vi sætter barren højt. Vi forventer bl.a., at du har ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation, har et strategisk og udviklingsorienteret afsæt og tager initiativer (og sikrer, at de kommer i mål). Du har kapacitet og ’båndbredde’ til både at løfte arbejdet med den organisatoriske udvikling og til at tage hånd om den samlede ledelsesopgave på forbundskontoret.

Læs den fulde job- og personprofil på Genitors hjemmeside, www.genitor.dk, hvor du kan søge stillingen under fanen ’ledige stillinger’.

Kontakt gerne direktør i BUPL Susanne Gerner Nielsen på 2121 4159 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på 2565 9231 med henblik på uddybende spørgsmål.

Ansøgningsfristen udløber den 7. november 2021. Forventet tiltrædelse er den 1. januar 2022.