0-5 årsområdet: Pædagoger mangler tid til omsorgen


Pædagoger på 0-5 års-området har for lidt tid tid at drage omsorg for børnene og ikke mindst give den nødvendige støtte til udsatte børn. Det viser en landsdækkende BUPL-undersøgelse fra foråret 2019. – Og tendensen er den samme i Østjylland.


Opdateret d. 26. april 2019
Tendens i Østjylland: Pædagoger mangler tid på alle fronter

BUPL’s undersøgelse blandt pædagoger ansat på 0-5 årsområdet i hele landet viser, at pædagogerne mangler tid til børnene på alle fronter: De mangler tid til omsorg, tid til at arbejde med børnene i mindre grupper og tid til sårbare og udsatte børn.

Tendensen er den samme i Østjylland. Du kan her læse pressemeddelelserne for ni østjyske kommuner i BUPL Østjyllands område:

Pressemeddelelse Dagtilbud Favrskov

Pressemeddelelse Dagtilbud Hedensted

Pressemeddelelse Dagtilbud Horsens

Pressemeddelelse Dagtilbud Norddjurs

Pressemeddelelse Dagtilbud Odder

Pressemeddelelse Dagtilbud Randers

Pressemeddelelse Dagtilbud Silkeborg

Pressemeddelelse Dagtilbud Skanderborg

Pressemeddelelse Dagtilbud Syddjurs

 

Stor tak for din besvarelse

Et historisk stort antal pædagoger har taget sig tid til at besvare BUPL’s Vilkårsundersøgelse, der blev gennemført i februar-marts 2019. BUPL Østjyllands medlemmer skal have en sotr tak for hjælpen. For kun på den måde kan vi “sort på hvidt” vise de lokale politikere, hvordan det står til på “Blå stue”.

I løbet af april og maj 2019 booster BUPL Østjylland pressemeddelelserne i lokalpressen, så også den øvrige offentlighed kan få et konkret indblik i pædagoger og lederes arbejdsvilkår og dermed børnenes liv i de østjyske daginstitutioner.

Læs mere om BUPL’s vilkårsundersøgelse på 0-5-årsområdet