TIL LYKKE ! ! Du har vundet en luksusbrunch for to…


I torsdags havde BUPL Nordsjællands forhandlingsleder for Hørsholm og Fredensborg, Sidsel Pedersen, en særligt god dag på jobbet. Det var nemlig blevet tid til at kontakte de tre heldige vindere af vores urafstemnings-konkurrence.


Opdateret d. 09. juli 2018

De Nordsjællandske pædagoger var som samlet gruppe meget opmærksomme på at bruge deres stemmeret. Men i Hørsholm løb de alligevel med prisen med en stemmeprocent på hele 90,8 %

Godt gået Hørsholm! Vi ved, at der har ligget et stort kollegialt arbejde i den høje stemmeprocent, og vi ved, at der har været mange gode samtaler omkring OK18 og resultatet.

 

Vi har løbende opfordret jer alle til at bruge jeres stemme.

Nogle medlemmer har følt det for meget og andre har været glade for påmindelserne. Vi har naturligvis været aktive omkring afstemningen, fordi det betyder noget. En høj stemmeprocent signalerer, at løn og arbejdsvilkår har stor betydning for pædagoger. Den høje stemmeprocent vi har opnået viser jeres opbakning til overenskomstforhandlingerne. Til frie forhandlinger mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Og de viser, at sammen er vi stærkest – også ved næste overenskomstforhandling. Til lykke til os i Nordsjælland med den virkelig gode stemmeprocent.

 

Til lykke til de tre vindere af en luksusbrunch for to
  1. Kristina Sonne Nørgaard, Mariehøj – med en stemmeprocent på 100 %
  2. Bettina Thomson, Den integrerede instition Alsvej
  3. Gitte Skjødt Hertz, Rungsted Skoles SFO

Helle modtager brunchgaven på vegne af Kristina Sonne Norgaard, som holder ferie. Helle er TR på Mariehøj, hvor alle pædagoger er medlem af BUPL – og ALLE medlemmer på institutionen har stemt til OK 18. Helle er meget stolt af, at det er lykkedes Hørsholm at få så høj en stemmeprocent uden en FTR, og synes at kommunikation omkring OK 18 har været rigtig god og været med til at gøre opgaven som TR nemmere.

Bettina Thomson, Den integrerede instition Alsvej. Bettina er rigtig glad for resultatet af overenskomstforhandlingerne og siger: “Super godt gået, BUPL”. Samtidigt er der stor beundring for og ros til forbundsformand Elisa Bergman.

Gitte Skjødt Hertz, Rungsted Skoles SFO. Gitte var rigtig glad for, at lykkedes for BUPL at bevare seniordagene.