Telefontider i påsken


I dagene op til påske fastholder vi den normale telefontid. I selve påsken vil den faglige telefon være lukket, men vores formand og næstformand vil stå til rådighed for hastehenvendelser.


Opdateret d. 10. april 2020

Mens kontoret er lukket indtil foreløbigt 17. april, rådgiver vi fortsat vores medlemmer fra vores hjemmekontorer. I påskeugen har vores faglige telefon (35 46 54 60) normalt en begrænset åbningstid, men på grund af coronakrisen vil telefonen være åben i det normale tidsrum (kl. 9-15) i de tre dage op til påske, dvs. mandag den 6. april, tirsdag den 7. april og onsdag den 8. april..

I selve påsken (9.-13. april) vil den faglige telefon være lukket, men skulle man have spørgsmål, som haster og ikke kan vente til 14. april, kan man i dagstimerne ringe til vores formand, Betina Vincent Andersen, på 61 61 13 80 eller vores næstformand, Anja Wollesen, på 61 61 13 83.

Vi opfordrer til at vente med alle ikke-akutte henvendelserne til efter påske.

Tirsdag efter påske tager vi stilling til eventuel forsat nedlukning eller gradvis oplukning af kontoret baseret på myndighedernes opdaterede retningslinjer.