Tak for jeres store indsats!


Kære medlem af BUPL Nordsjælland


Opdateret d. 15. marts 2019

Dette år har vi alle været med til at skrive historie. Vi har stået sammen skulder ved skulder – ikke bare os pædagoger imellem, men alle offentligt ansatte. Og på samme tid har vi vundet opbakning fra en stor del af Danmarks befolkning. Det er stort og ikke mindst betydningsfuldt!

Vi har vundet et nyt sammenhold. Et fællesskab, som kan bringe os langt, også i fremtidens fokus på pædagogers løn- og arbejdsvilkår – og ikke mindst fagets betydning for samfundet. Dette sammenhold, og den stærke følelse af solidaritet, har været synlig ved samtlige begivenheder op til forliget. Den store opbakning ved forligsinstitutionen var helt ud over, hvad man kunne forvente.

Helt ud i institutionerne har det været tydeligt at mærke, at I bakkede op. Også vores arrangerede medlemsmøder og demonstrationer har haft stor tilslutning, og der har været helt ekstraordinær aktivitet på de sociale medier.

Det er bare fantastisk godt gået. Jeg er sikker på, at den kæmpestore indsats har bragt forliget endeligt i hus. Tak, skal I have!

Med venlig hilsen

Pernille Riis
Formand, BUPL Nordsjælland

Pernille Riis, formand BUPL Nordsjælland


Læs mere