Tak for en god generalforsamling


Som noget helt nyt blev BUPL Sydjyllands generalforsamling gennemført digitalt. Over 150 medlemmer deltog hjemme fra stuerne og gav genvalg til hele den politiske ledelse.


Opdateret d. 23. oktober 2020

På grund af corona-situationen måtte BUPL Sydjylland i år – som noget helt nyt – holde generalforsamling online. Den digitale generalforsamling blev livestreamet fra Comwell i Kolding og ud i stuerne, hvor godt 150 medlemmer gennem aftenen fulgte med på skærmen.

”Det har været et kæmpe arbejde at få stablet en digital generalforsamling på benene med så kort varsel, og jeg har været meget spændt på, om det hele kunne lykkes. Det gjorde det heldigvis, og jeg er stolt over, at vi under de her omstændigheder kunne opretholde de demokratiske processer,” siger formand for BUPL Sydjylland Jonna Jul Gudmundsen.

Det var derfor en glad og lettet formand, der kunne gøre status efter generalforsamlingen.

“Vi oplevede i løbet af aftenen en enorm opbakning og fik mange positive tilkendegivelser ude fra stuerne. Det var helt fantastisk – tak for det.”

Medlemmer stemte hjemme fra stuerne

Medlemmerne hjemme ved skærmene kunne følge med i generalforsamlingen, stille spørgsmål, komme med kommentarer og afgive stemmer via unikke link.

Deltagerne i den digitale generalforsamling gav genvalg til den siddende formand, og Jonna Jul Gudmundsen er dermed klar til endnu to år i spidsen for de sydjyske ledere og pædagoger.

”Jeg er både glad og ydmyg over det mandat, jeg har fået, og jeg er klar til at fortsætte kampen for pædagogernes vilkår. Vi er nået et stykke ved at få fokus på minimumsnormeringer, men der skal stadig kæmpes hårdt for flere kolleger og især ligeløn til pædagoger og ledere,” siger Jonna Jul Gudmundsen.

Der var også genvalg til hele den politiske ledelse, som består af en næstformand, en kasserer og tre faglige sekretærer.

Der var desuden kampvalg til bestyrelsen, hvor Søren Wiggers blev valgt ind som nyt medlem.

Se den nye bestyrelse her

Referat fra BUPL Sydjyllands generalforsamling 2020

Beretning fra BUPL Sydjylland 2020

Regnskab og budget fra BUPL Sydjylland