Storkøbenhavn: Kontakt og info under COVID-19


BUPL Storkøbenhavn har stadig åbent, men på grund af situationen med COVID-19 holder vi kun åbent på telefonerne. Du finder telefonnumre og øvrig kontaktinfo her på siden.


Opdateret d. 30. april 2020

BUPL Storkøbenhavn har pba Sundhedsstyrelsens retningslinier ifm COVID-19 besluttet så småt at åbne vores kontor i Ballerup fra efter påske. Det er dog stadig ikke muligt at møde personligt op i huset, men du kan nu igen kontakte os på vores hovednummer 35 46 53 00, og vi vil fortsat være tilgængelige i den fulde åbningstid.

Er du medlem af BUPL Hovedstaden (København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør) kontakt Hovedstaden eller er du medlem i BUPL Nordsjælland, så kontakt  Nordsjælland.

BUPL Storkøbenhavn dækker følgende 12 kommuner: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Furesø, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk.


Telefontid og kontaktnumre for medlemmer i BUPL Storkøbenhavn

Vi holder åben for telefoner i normal åbningstid mandag – torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-14. Ring 35 46 53 00

 

Kontakt til fællestillidsrepræsentant

Har du spørgsmål til eller behov for at komme i kontakt med din fællestillidsrepræsentant, finder du kommuneoversigt med telefonnumre og mailadresser på din FTR her

Kontakt til lederkonsulent

Har du behov for rådgivning, sparring eller blot en samtale, så er du velkommen til at kontakte lederkonsulent Britta Leth Madsen, 61 96 41 00, brm@bupl.dk.

Samtaler foregår pt. telefonisk.


Kontakt i øvrigt

Husk du som medlem altid kan skrive til os via Min Side

Er du ekstern samarbejdspartner finder du vores kontaktinfo her

 

Når jeg gerne vil vide mere om COVID-19

Hvordan forholder jeg mig som pædagog og leder

De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på denne side. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 7020 0233.

 

Når jeg gerne vil vide mere om genåbning af dagtilbud og skoler

Regeringen har fremlagt en plan for første skridt i den gradvise genåbning af samfundet efter COVID-19 krisen. Der drejer sig i første omgang om de yngste elever i folkeskolen (0-5. klasse), fritidsinstitutioner og daginstitutioner, der åbner onsdag d. 15. april i det omfang kommunerne er klar til at efterleve sundhedsmyndighedernes krav.

Sundhedsstyrelsens vejledning og materiale til genåbning af dagtilbud

Sundhedsstyrelsens vejledning og materiale til genåbning af skoler og fritidsordninger

 

Når jeg gerne vil vide mere om arbejdstidsaftale
BUPL Storkøbenhavn er i gang med at indgå lokale arbejdstidsaftaler med kommunerne om honorering og kompensation for kortere varsel ifm planlægning af arbejdstid. Læs mere om arbejdstidsaftalen.


Når jeg gerne vil vide mere om Frivilligaftalen

BUPL Storkøbenhavn har indgået en rammeaftale, der sikrer, at pædagoger, der gerne vil gøre en ekstra indsats under covid-19 krisen, også har ordentlige vilkår at gøre det under, når behovet opstår. Læs mere om rammeaftale


Når jeg gerne vil vide mere om aftalen om afvikling af frihed i op til 5 arbejdsdage

Staten, kommunerne, regionerne og Forhandlingsfællesskabet har i dag fredag 27. marts indgået enslydende aftaler om, at offentligt ansatte, der ikke varetager opgaver i hele eller dele af perioden 28. marts – 13. april, skal afvikle frihed i op til 5 arbejdsdage, hvis de har restferie, afspadsering eller lignende stående på kontoen.
Formålet med aftalen er at bidrage til, at kommuner og regioner står bedre rustet i forhold til håndtering af opgaveefterslæb, når der vendes tilbage til normalsituation.

Aftalen gælder kun de, der rent faktisk har restferie eller afspadsering stående, og som sendes hjem uden opgaver.

Du kan læse hele aftalen her: ‘Aftale om afvikling af frihed ifm hjemsendelser pga covid-19 situationen’

Spørgsmål vedr. baggrund og de politiske overvejelser for ‘Ny aftale om afvikling af frihed (ferie, omsorgsdage mv), kontakt formand Jon Olufson, 61 96 40 88.

 

Tak for din forståelse.

Pas godt på hinanden.