Storkøbenhavn: Få tjekket din løn


Det kan være svært at gennemskue tillæg, erfaringsgrundlag, pension, feriepenge og de mange andre poster, der kan være på en lønseddel. Men som medlem af BUPL Storkøbenhavn kan du få tjekket, om du får den rette løn. 


Opdateret d. 22. november 2021

Løntjek er noget, som vi tilbyder året rundt, men årene kan gå, så derfor sætter vi en gang om året særligt fokus på løntjek sammen med de andre OK fagforeninger. I år er det i uge 47.

Få tjekket din lønseddel regelmæssigt
Som medlem af en faglig organisation, og det er du som medlem af BUPL Storkøbenhavn, har du altid muligheden for at få tjekket din lønseddel. Erfaringen viser da også, at det kan være en rigtig god idé, for fejl opstår.

Typiske fejl på lønsedlen
Typiske fejl er manglende udbetaling af tillæg, feriepenge eller pension, utilstrækkelig overtidsbetaling eller forkert indplacering efter endt uddannelse.

Spørg din tillidsrepræsentant
Hvis det er noget tid siden, du har undersøgt eller kigget på din lønseddel, så begynd evt. med at spørge din tillidsrepræsentant, om han eller hun vil hjælpe dig med at få tjekket, om du får den korrekte løn. De fleste tillidsrepræsentanter er uddannet til det. Og ellers kan du altid kontakte BUPL Storkøbenhavn.

Få et løntjek ved at indsende dine oplysninger
For at vi kan tjekke din løn skal du sende følgende:

  • Kopi af dit ansættelsesbrev
  • Kopi af de seneste lønsedler

Du skal sende det hele via Min Side. Herefter gennemgår en lønkonsulent eller fællestillidsrepræsentant i BUPL Storkøbenhavn din løn, og du bliver kontaktet.

Du kan også prøve BUPL’s lønberegner

 

Hold også øje på BUPL Storkøbenhavns facebookside, hvor vi løbende poster forskellig relevant information og tilbud til dig som medlem.