Storkøbenhavn: Digitalt Pædagogisk Folkemøde med Per Vers


Per Vers skulle have optrådt på Pædagogisk Folkemøde 17. november. Men nu besøger han på dagen i stedet nogle institutioner, pædagoger og ledere – og du inviteres med til livestreaming på BUPL Storkøbenhavns facebookside kl. 19


Opdateret d. 14. november 2020

Den 17. november 2020 skulle vi sammen med Socialpædagogerne have gentaget sidste års succes med Pædagogisk Folkemøde i Balleruphuset. Håbet var, at vi igen kunne fylde huset med liv, aktivitet, debat, oplæg og ikke mindst dialog mellem pædagoger og socialpædagoger.

Rap Up med Per Vers
Corona har betydet, at vi springer år 2020 over, men vi lover at vende tilbage efter vaccinen i 2021! Du skal dog ikke snydes for en lille pædagogisk Rap Up med Per Vers, når vi nu havde ham på programmet d. 17. november.

Per Vers besøger 4 institutioner
BUPL Storkøbenhavn og Socialpædagogerne i Storkøbenhavn har derfor arrangeret, at Per Vers tirsdag d. 17. november 2020 tager rundt og besøger 4 af vores arbejdspladser og klokken 19.00 samme aften livestreamer hans indtryk fra de 4 arbejdspladser. Der falder sikkert også et par ekstra aktuelle kommentarer af til det pædagogiske arbejde i en corona-tid.

Se det hele på facebook
Livestreamingen foregår på BUPL Storkøbenhavns facebookside. Du kan allerede nu gå ind og like siden, så du har større chance for at følge med i, hvad vi laver.

Vi ses hver for sig i 2020 – og sammen i 2021
Som det er ånden i denne corona-tid, inviterer vi hermed i fællesskab og hver for sig til et digitalt Pædagogisk Folkemøde på tirsdag. Glæd dig. Og mens vi varmer os på Per Vers Rap UP, så glæder vi os til sammen med Socialpædagogerne allerede os nu til at kunne byde dig tilbage i huset til næste år.

Foto: Jesper Skoubølling.