Seniorer i BUPL Østjylland: Lokale tilbud til dig


Er du efterlønner, førtids- eller folkepensionist og medlem af BUPL Østjylland, så er der et hav af spændende aktiviteter, som du i fællesskab med andre pædagoguddannede seniorer kan berige dit seniorliv med.


Opdateret d. 5 januar, 2021
Mange tilbud til seniorer

Som seniormedlem i BUPL Østjylland har du mange muligheder for at berige din senior-tilværelse med et pædagogfagligt indhold. Her er et udsnit af tilbud til dig som efterlønner, førtids- og folkepensionist.

Du kan deltage i:

  • BUPL Østjyllands pædagogiske temadage og konferencer ganske gratis
  • medlemsmøder og generalforsamling
  • Fælles arrangementer/udflugter for seniorer fælles for BUPL Aarhus og BUPL Østjylland

Læs fællesprogrammet 2020  for BUPL Århus og BUPL Østjylland

 

Lokale tilbud i Horsens, Silkeborg og omegn

Du kan flere steder møde tidligere kolleger eller kolleger fra naboinstitutionen tæt på, så du ikke først skal transportere sig langt for at deltage.

Der er etableret lokale seniorafdelinger i:

  • Horsens Kommune og de omkringliggende kommuner
  • Silkeborg Kommune og de omkringliggende kommuner

Vi har forsøgt at lave seniorafdelinger i Randers og på Djursland. Det har ikke båret frugt, men vi er åbne for at hjælpe i gang, hvis der er lokale kræfter, der gerne vil.

Både i Horsens og i Silkeborg planlagde lokale seniorer udflugter og temamøder i 2020. Dog blev flere af dem aflyst på grund af coronasituationen

Arrangementerne bliver annonceret på BUPL Østjyllands hjemmeside under arrangementer, når de er endelig planlagt – her skal du også tilmelde dig.

Se listen over planlagte arrangementer i BUPL Østjylland