Se hvem der stiller op til bestyrelsen


Hovedparten af den nuværende bestyrelse genopstiller, når BUPL Sydøst afholder generalforsamling på corona-ansvarlig vis. Fire af de nuværende medlemmer træder ud af bestyrelsen, mens nye ansigter har meldt deres kandidatur.


Opdateret d. 07. oktober 2020

BUPL Sydøsts generalforsamling 2020 løber af stablen den 8. oktober i Ringsted Kongrescenter (tilmeld dig her), og lige nu arbejder vi på højtryk for at sikre, at generalforsamlingen kan blive afviklet på en så ansvarlig måde som muligt i forhold til det stigende smittetryk i Danmark (se retningslinjerne her).

Et af punkterne på dagsordenen bliver som sædvanligt valg og genvalg af bestyrelsesmedlemmer, og i skrivende stund står det klart, at fire af de nuværende bestyrelsesmedlemmer ikke genopstiller. Tak til Annelise Sofie Sørensen, Anne-Marie Knudsen, Pia Marianne Christensen og Lasse Aagaard Jensen for jeres bidrag og engangement i bestyrelsesarbejdet.

Resten af bestyrelsen genopstiller, og dertil har nye ansigter meldt deres kandidatur. To af dem er Bettina Lillie Storm, skolepædagog og FTR, og børnehavepædagog Helene Konner, som begge bor og arbejder i Vordingborg.

Læs kandidaternes opstillingsgrundlag i valgkataloget her.

Nye kandidater kan i princippet melde deres kandidatur helt op til afstemningen den 8. oktober, men ønsker du feedback og hjælp til din skriftlige præsentation, bedes du hurtigst muligt sende et udkast til kommunikationsmedarbejder Benjamin på følgende mail: bgj@bupl.dk. Brug denne guide til at skrive dit udkast.