Pædagoger får hurtig adgang til quick-tests


Pædagogisk personale i hovedstaden får nu som øvrigt frontpersonale hurtig adgang til quick-tests i Parken.


Opdateret d. 05. januar 2021

Fra i morgen onsdag, får pædagogisk personale i hovedstadsområde tillige adgang til fast-track i Parken. Her har det siden før jul været muligt for bl.a. sundheds- og plejepersonale Politi, Brandvæsen, Forsvaret, Beredskab og Veteraner at få en hurtig adgang til quick-test.

”Det pædagogiske personale tager en tørn for os alle i disse tider, sådan så samfundet kan holdes i gang så godt som muligt og forældrene passe deres arbejde. Derfor skal det selvfølgelig også være muligt for det personale, at få hurtig adgang til tests, så de positive smittebærere kan identificeres med det samme og smittekæderne blive stoppet. Vi har jo set, hvor hurtigt et smitteudbrud kan gå og hvor mange man så kan smitte,” siger adm. direktør Jeppe Handwerk fra Copenhagen Medical A/S, der driver quick-testcenteret i Parken.

Næstformand for BUPL, Hovedstaden Mia Skou Jørgensen siger:”Det er en glæde, at det nu bliver muligt for det pædagogiske personale i hovedstaden, at få hurtig adgang til quick-test. Det er dels en anerkendelse af deres vigtige arbejde i en kritisk tid og en praktisk lettelse i hverdagen,” siger hun.

Den samlede proces med indgang, registrering, test og udgang varer cirka 15 minutter. Adgang til Fast Track sker med ind- og udgang fra C-tribunen på Østre Allé. Øvrige borgere har offentlig indgang via Port H ved A-tribunen. Det hele foregår indendørs og uden tidsbestilling.

For yderligere informationer kontakt:

Næstformand for BUPL Hovedstaden, Mia Skou Jørgensen, m: 61621067

Pressechef, Copenhagen Medical A/S, Trine Baadsgaard, m: 20676345