Påskehilsen fra BUPL Sydjyllands formand


Det er en svær tid, vi er i. Og det er en svær tid, vi går i møde. Det er en kæmpe opgave, der kræver meget af os alle, og vi er i kontakt med kommunerne, så vi får skabt en tryghed, når der åbnes op. Det skriver BUPL Sydjyllands formand i sin påskehilsen til alle medlemmer.


Opdateret d. 08. april 2020

Kære alle

Den sidste måned har været udfordrende, og vi har alle været endnu mere kreative og løsningsorienteret, end vi plejer. Både i de lokalaftaler, vi har lavet i de sydjyske kommuner og i den måde, I har udført det pædagogiske arbejde.

For I har været den tryghedsskabende pædagog og leder på en helt anden måde, end før. Og I har skulle varetage opgaver, hvor tingene har set helt anderledes ud. Og nu skal pædagoger og ledere igen udføre en virkelig stor opgave, der på mange måder kan virke uoverskuelig, når børnene i daginstitutioner og skoler igen skal møde op efter påske. Danmark har været lukket ned, og nu skal der åbnes igen.

Vi skal løse en kæmpe opgave

Retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen stiller store krav til ledere, medarbejder og børnene. Og det er vigtigt, at vi skal være trygge, når vi møder børnene. Forældrene skal være trygge og børnene skal være trygge. Og vi skal sikre den bedst mulige start, når vi starter med at åbne op efter påske.

Vi er i kontakt med alle de sydjyske kommuner, så vi sammen sikrer størst mulig tryghed og sikkerhed for alle og en pædagogisk hverdag for børnene, når vi igen skal åbne Danmark.

Vi klarer det sammen

Vi har fået en bunden opgave fra statsministeren, og jeg er sikker på, at vi sammen klarer at få skabt en hverdag, der også fremover vil være til glæde for vores børn og unge – og selvfølgelig os selv.

Rigtig god påske til jer alle – og endnu engang tak for jeres inspirerende engagement og styrke. Tak fordi I gør en forskel og endnu engang står i fronten.

 

Mange hilsner

Jonna Jul Gudmundsen

Formand, BUPL Sydjylland