Oplev ‘Jagten på den gode opdragelse’:
BUPL Midtsjælland giver 20 pct rabat


Forening for Aktører på Musicon og dengodeopdragelse.dk har besluttet sig for at indlede jagten på den gode opdragelse.

Du inviteres derfor til en dag med børneunderholdning, politikere og en række af landets dygtigste foredragsholdere, der alle sammen vil give deres bud på, hvordan det gode børne- og familieliv ser ud i 2021.


Særligt til pædagoger og klubfolk i Roskilde, men alle er velkomne!

Kom til ‘Jagten på den gode opdragelse’. Det foregår lørdag d. 2. oktober 2021 fra kl. 10 i Musicons hal 9 i Roskilde, og BUPL Midtsjælland giver 20 pct. rabat på billetten til medlemmer.

Til arrangementet vil Roskildes lokalpolitikere deltage og bl.a. drøfte Jagten på den gode opdragelse, og hvad man ellers kan og vil gøre for at give børnene i Roskilde et godt børneliv.

Udover lokalpolitikere vil der også være spændende oplægsholdere som Svend Brinkmann og Katinka og underholdning for små og store med bl.a. Onkel Reje.

Det vil være en dag præget af nysgerrighed, humor, refleksion og eftertanke, hvor politikere, borgere og andre interessenter forhåbentlig kan møde hinanden og bliver inspireret til at tale om børneopdragelse og familieliv på nye måder.

Se plakat for arrangementet her.
Se programmet for hele dagen her

OM BILLETTER OG RABAT

  • For at købe billet skal du benytte dette link, trykke på “find billetter” og så skrive “4000”, hvor der står “Indtast kampagnekode”. Så får du automatisk 20 pct. rabat på købet.

 

Vi håber at se dig til et spændende og forhåbentligt lærerigt arrangement!

 

Med venlig hilsen,

  • Bertha Langhoff Hansen, Formand
  • Pia Ungstrup Petersen, Næstformand
  • Hanne Kraul Jensen, Faglig sekretær