OK21: Vind en tur i biografen


Vi trækker lod om 10 biografgavekort med to biografbilletter inklusiv sodavand og popcorn. Lodtrækningen sker blandt alle medlemmer i den fynske kommune, der har den højeste stemmeprocent.


Opdateret d. 11. marts 2021

På fredag den 12. marts og i perioden frem til den 29 marts skal du, som BUPL-medlem, stemme om det forlig om fornyelse af aftaler og overenskomster, som BUPL har forhandlet på plads med KL, den 26 februar 2021. Du vil, på fredag, modtage et stemmelink via et nyhedsbrev fra BUPL Forbund.

I BUPL Fyn vil vi gerne opfordre alle vores stemmeberettigede medlemmer til at afgive deres stemme!

Vi har stablet en konkurrence på benene, hvor vi trækker lod om 10 biografgavekort med to biografbilletter inkl. sodavand og popcorn. Lodtrækningen sker blandt alle medlemmer i den fynske kommune, der har den højeste stemmeprocent. Vær opmærksom på, at du skal have stemt til OK21 for at kunne modtage præmien, der har en værdi af 299 kr. per gavekort.

På BUPL Fyns Facebookside deler vi i urafstemningsperioden løbende status på, i hvilken kommune, der er afgivet flest stemmer. Så følger du os ikke allerede på Facebook, er du velkommen her

Vi trækker vinderne tirsdag den 6. april og vinderen får direkte besked. Alle vindere offentliggøres med billede på FB og i nyhedsbrev umiddelbart efter påske.

BUPLs Hovedbestyrelse og BUPL Fyns Bestyrelse anbefaler, at medlemmerne stemmer ja til forliget, men din stemme er VIGTIG – uanset, hvad du stemmer.