OK-21: Stemmekage


Urafstemning om den nye overenskomst på det private område foregår fra den 12. april til og med den 26. april. BUPL Nordjylland vil gerne have rigtig mange medlemmer til at stemme. Vi har brug for alles hjælp til at nå en høj stemmeprocent.


Udgivet d. 7 april, 2021

Kære medlemmer

I BUPL har vi en målsætning om, at 60 procent af vores medlemmer stemmer til urafstemningen om overenskomstresultaterne.

Når mange stemmer, sender vi et stærkt signal til arbejdsgiverne om, at vores løn- og arbejdsvilkår er vigtige for os. Det betyder også, at vi står stærkt til næste overenskomstforhandling. Her skal vi bygge oven på de resultater, vi har nået denne gang. Så alle stemmer har betydning.

For at nå målet, har vi brug for jeres hjælp

BUPL Nordjylland betaler for stemmekage, hvis I vil holde ’store stemmedag’ på jeres institution. Det er selvfølgelig vigtigt, at restriktionerne i forhold til Covid-19 overholdes. Derfor er det jeres kreativitet, som skal i spil, så I kan spise kage sammen – hver for sig.

Lav gerne en lille happening omkring ’store stemmedag’ med stemmekage og send gerne et billede til BUPL Nordjyllands kommunikationsmedarbejder Jimmy på jpn@bupl.dk. Billederne bruger vi blandt andet på Facebook, så når I sender billeder, giver I også samtykke til, at BUPL Nordjylland må offentliggøre billederne.

Sådan gør du

En af jer melder sig som kage-koordinator. Kage-koordinatoren Inviterer kollegaerne, køber kage og holder store stemmedag. I må bruge op til 10 kroner pr. medlem. Bonen scannes eller fotograferes og sendes til vores bogholder Annette på anb@bupl.dk påført bankoplysninger, underskrift og adressen på den som har købt kage, så refunderer vi beløbet.

Har du spørgsmål til overstående, så er du velkommen til at kontakte mig på shj@bupl.dk

Venlig hilsen

Susanne Højgaard

Hovedbestyrelsesmedlem og næstformand

BUPL Nordjylland