Nyt om medlemsmøder og -arrangementer i en Covid-19-tid


BUPL Nordjylland holder dagligt øje med de nyeste anbefalinger og restriktioner fra myndighederne i forhold til Covid-19. Ledelsen i BUPL Nordjylland har allerede aflyst nogle medlemsarrangementer.


Udgivet d. 21. september 2020
Møder med valgte og ansatte i BUPL Nordjylland

Alle interne møder med ekstern deltagelse er i øjeblikket aflyst og i stedet afholdes virtuelle møder, hvor det er muligt. Alle TR-møder afholdes virtuelt i den kommende periode. Vores sagsbehandlere afholder ligeledes virtuelle møder med medlemmer. Derfor bedes medlemmer om at tage kontakt til BUPL Nordjylland eller den enkelte medarbejder for eventuelt at lave en aftale om at møde fysisk.

BUPL Nordjyllands generalforsamling

Vi holder lige beslutningen om generalforsamlingen ud i strakt arm, da den først afholdes den 6. oktober 2020. Vi er naturligvis opmærksomme på smittetallene, men også på at de skifter lynhurtigt. Vi ved derfor ikke, hvordan situationen er i starten af oktober. Det kan jo nærmest skifte fra dag til dag. På 2 dage er Thisted gået fra at have et incidentstal på langt over 30 til to dage efter at være nede på 7, og Aalborg gik fra 16 til 47 på fire dage. Det er grunden til, at vi venter lidt endnu med at melde ud om generalforsamlingen, men der vil komme en udmelding senest i næste uge.

Vi er meget opmærksomme på Covid-19 situationen i hele Nordjylland, og vi er meget opmærksomme på de retningslinjer, som er for at afholde generalforsamling. Det samme er Aalborg Kongres- og Kulturcenter, hvor generalforsamlingen afholdes. Hvis vi afholder generalforsamlingen vil vi som minimum overholde alle retningslinjer og måske lave egne ekstra tiltag. Det kan være krav om at bære mundbind, smitteopsporing og lignende tiltag. Vi håber, at der bliver mulighed for at afholde generalforsamlingen, men gør det kun, hvis det er sikkerheds- og sundhedsmæssigt og etisk forsvarligt. Generalforsamlingen er en vigtig krumtap i vores medlemsdemokrati, men hvis ikke der kommer nogle medlemmer på grund af bekymring for smittefare, kan man diskutere, om det er rigtig demokrati. Der er dog allerede mere end 100 medlemmer, som har tilmeldt sig til generalforsamlingen.

Andre arrangementer

Medlemmer vil opleve at få tilbud om diverse arrangementer. Der er blandt andet sendt et nyhedsbrev ud for nylig med tre arrangementer med pædagogisk indhold ”Profession for Fremtiden”. Alle arrangementer gennemføres kun, hvis det er sundhedsmæssigt og etisk forsvarligt. Hvis et arrangement aflyses eller udsættes får alle tilmeldte direkte besked fra BUPL Nordjylland.