Ny OK-aftale på det private område


Nu er det tid til urafstemning om OK21 for de privat ansatte.


Udgivet d. 13. april 2021

Der er nu indgået en ny OK-aftale på det private område. Efter et stort ja til overenskomsten på det kommunale område, er det nu tid til urafstemning om OK21 for de privat ansatte.

Forliget på det private område er til afstemning blandt ansatte på privatområdet og løber indtil den 26. april. Ligesom til urafstemningen på det kommunale område, anbefaler hovedbestyrelsen, at medlemmerne stemmer ja til forligene.

I forbindelse med urafstemningen har vi i BUPL Fyn stablet en konkurrence på benene. Vi udlodder 10 biografgavekort med to biografbilletter inklusiv popcorn og sodavand blandt de medlemmer, der har stemt. Vi trækker vinderne via et automatisk system, når afstemningen er afsluttet. Vinderne vil få direkte besked.

Den 22. april fra kl. 17.00-18:30 afholder BUPL Fyn digitalt medlemsmøde for dig, der er pædagog eller leder på privatområdet. Her vil BUPLs næstformand, Birgitte Conradsen fortælle, hvad forliget kommer til at betyde for din løn og arbejdsforhold de næste tre år. Alle privat ansatte har modtaget en invitation og link til mødet i et nyhedsbrev.

Du kan læse mere om OK21-aftalen for privat ansatte her.